Jump to content

höglandetstonfabrik

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About höglandetstonfabrik

 • Rank
  På gång
 1. Nu har jag varit där och testrepat. En fundering just nu är hur man ska tänka kring basfällor. Väggarna i hörnen både i liverummet och kontrollrummet lutar in mot rummet. Om man byggde hela vägen upp till högsta punkten i taket skulle man förlora en hel del utrymme. Ger det någon effekt om man bygger dem upp till där väggen delar sig?
 2. Haha ja, det är väl steg ett. Tänkte lite mer generellt hur man kan tänka kring akustiken i rum som ser ut som de här.
 3. Hej! Läst forumet i många år när jag pysslat med lite heminspelningar, men här kommer första inlägget. Har fått tag på en lokal som jag ska hyra, dels för rep med bandet, men tänker mig också för inspelning och mix på sikt. Det stora rummet är 4 x 7 meter och det lilla rummet är 1,5 x 7 meter. Tänker försöka ge mig på att förbättra akustiken i den mån det går. Kan alltså inte riva väggar osv, utan måste använda grejer som går att flytta med sig. Vad tycker ni att man ska börja med? Tänker det lilla rummet som kontrollrum och det stora som liverum. Fick lite bilder från hyresvärden som jag skickar med! Tack på förhand
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.