Jump to content
Annons

vRosen73

Medlem
  • Antal inlägg

    0
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tackar för infon, då försöker jag ta reda på vad syntharna är värda. Kan jag 250-300 styck för de andra prylarna eller är det för dyrt?
  2. Detta är vad vi fått in. GLP Scan Operator 12 Fostex Patchbay 3013 Roland JV-2080 Alesis Microverb 2 LEM Minicompact 8 Artec Avenue Yamaha FB-01 Kawai K4r Kawai K1r Yamaha TX81Z Roland A-880 Fostex MR8 Mikrofoner SE Electronics x1 Maximal M998 2st Airstar HS-918 ? performance choice pro mic 12 Magic Mic ED-8000 Som sagt en del och vi har ingen som har en aning om vad det är för något.
  3. Hej alla. Jag arbetar på Östhjälpen i Partille, vi är en förening som sysslar med gåvor och second hand verksamhet. Vi driver ett barnsjukhem, ungdomshem och ett seniorboende i Rumänien. Vi stöder även ett antal byar i Donau och Kosovo. Vi har fått in en mängd musikutrustning som jag önskar hjälp med att identifiera och utvärdera om det är något som används idag eller det är för gammalt. Listan är ganska lång så jag kan dra den om ni vill hjälpa mig men det rör sig om synthesizer moduler och sådant. Om jag är på fel ställe får ni gärna komma med förslag på vart jag kan vända mig. Tack på förhand /Henric
×
×
  • Skapa ny...