Jump to content
Annons

James T

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. James T

    FL Studio

    Hej Jag använder FL Studio. Vet någon varför det är t.ex. en limiter i masterkanalen i varje nytt projekt man startar? Vet någon också varför mixerkanalerna inte är i mono från början och att man måste dra 100 procent merged på varje kanal för att få det till mono? Är det här för att FL Studio är till för t.ex. ungdomar som inte vet och kan så mycket om musik och att fl gör allt så att det låter bättre på en gång?
  2. James T

    Stereo

    Hej Brukar man panorera samma ljud åt vänster och höger så att det blir en stereobredd eller blir det då mono? Om inte, brukar man istället panorera två olika ljud den ena åt vänster och den andra åt höger? Jag jobbar i FL Studio.
  3. James T

    Min FL Studio laggar

    Jag har hållit på med en låt rätt så länge som har t.ex. över 100 kanaler och tracks. Jag hade en rätt så gammal dator då, men jag har en ny nu och det laggar ändå. Processorn jag hade i den gamla var en intel i5 någonting och 4 gb ram. Min nya dator är en AMD A12 - 9720p - 2,70 GHz i processor och 8 gb ram (vi ska byta till 16 gb ram för den jobbade mest av processorn och ramminnet). 64 bit operativsystem och det är windows 10 home. Men det konstiga i det här är att i FL Studio som jag jobbar i arbetar mer i programmet än i datorn när jag kollar i aktivitetshanteraren. Vad beror det på och vad ska jag göra?
  4. Hej Jag jobbar med FL Studio och när jag ska panorera ena ljudet åt vänster och andra åt höger så att det blir stereobredd så låter det mer i mitten fast om jag har panorerat upp till 100 procent. Varför är det så? En annan fråga är hur man gör stereokanaler till monokanaler.
×
×
  • Skapa ny...