Jump to content
Annons

Jan Vertsberg

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Jan Vertsberg

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag försökte än en gång spela in min gitarr, det är en väldigt lång historia! Höll på och fiffla med massa ändringar. Det vill inte fungera!! En gång har jag lyckats, men då blev det redan inspelade inspelat en gång till in på samma kanal som gitarren! Men den här gången blev det bara brus och tjut och brumm och skit. Men ingen gitarr???? %Så vad jag fifflade med sist. har jag ingen aning om! Tack alla vänliga människor där ute som försöker hjälpa! Men detta kan nog ingen lösa. Jag måste hitta någon som kan FL. Och som kan visa mig på plats! Jag kan liksom inte förklara alla konstigheter som händer i programmet!! Tack ändå!!!
 2. Jag tror jag tog den från ett bra ställe! Men problemet började innan jag laddade hem den nya Asio.
 3. Jan Vertsberg

  Asio4all

  Plötsligt har Asio4all lagt av? Jag har laddat ner en ny Asio4all, men så fort jag försöker trycka in Asio4all i FL Studio ( audio. In/ut lägger fl studio av, och jag får öppna programmet igen, men proceduren bara återupprepas. Vad kan ha hänt?
 4. Jag väljer en kanal för audio, gör lika dant för mixern, väljer kanal i option- föntret- för audio inspelning på tex, kanal 8, allt står på kanal 8 spelar in, och gitarren kommer in men med de andra spåren också?
 5. När jag spelar in min gitarr i FL-Studio blir dom andra spåren också inspelade på gitarr kanalen, vad är felet jag gör?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.