Jump to content
Annons

Atla Daga

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Statusuppdateringar av Atla Daga

  1. Nu går det att följa mig. Hade stängt av den funktionen.

  2. nåt jag började på nu... privat...

     

  3. På grund av inträffad incident kommer jag tillsvidare inte kommentera trådar om jag inte vet vem vederbörande är. Jag kommer heller inte att svara på personliga meddelanden från personer som är anonyma. Önskas svar, vill jag ha personliga uppgifter om vem jag skriver till, som går att bekräfta via annan part. Antingen via fysisk person, eller genom verifiering på annat sätt.

    Tack! 

     

  4. ☺️ I min värld har låtar ingen mall, 🎲 man kastar en tärning, och ser var man hamnar. 🚜🚎🚲 .... Det är bara noter 🎼 som svävar runt. De behöver inte ens passa ihop, eller så gör de kanske det 😅😶. Känner mig allvarligt bekymrad över standard radio låtar. Hm, undrar om man hört denna låten innan 🤔. Oj, det var en ny låt, i samma ram som 147643 andra låtar. Och det är nu det känns extra kul att få höra att gitarren inte passar ihop med rösten! Wohoo! Och Jippie!! Jag låter .... faktiskt inte som någon annan, så väldigt mycket tack för komplimangen 🤗 ! Det är så kul att bara göra helt efter eget huvud, och ja, det gick! Man kan låta - som sig själv! 🥇

    1. Atla Daga

      Atla Daga

      Vi är inte av samma åsikt. Nu har du varit på mig vad gäller min åsikt i för många meddelanden och kommentarer. Vad exakt vill du, och vad är det som stör dig? Jag låter dig tycka som du vill, men jag får inte tycka som jag vill? Vem har bestämt att du är den som ska bestämma hur låtar ska vara. Du är otrevligt, och nedlåtande. Om du gör på ett sätt som passar dig - gör det, men alla behöver inte göra likadant, och - alla är inte ute efter att göra hits. 

    2. Atla Daga

      Atla Daga

      Det var en stalker. Han har tagit bort sin text. Behåller min ändå.

  5. Min senaste video. Fick skapa en ny tom kanal. Någon i detta forum som är riktigt bra på videoredigering? 

     

  6. "Hi all!
    THIS WEEKS SESSION IS FREE TO WATCH!

    This is The World's First Interactively Recorded Album. It's a livestreamed music project where you the audience can watch, give real-time feedback to the musicians in the studio and help shape a brand new song being written and recorded from scratch each and every week for a year."
    Livestream nu på: 

     

×
×
  • Skapa ny...