Jump to content

Rakim

Medlem
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Rakim

  • Rank
    Nykomling
  1. Hej, testade att byta dator helt enkelt, och det funkade. Det va operativsystemet som inte stödde kortet, men på min nyare mac funkar det klockrent på. Tack för hjälpen iaf JakobP!
  2. Får det inte att funka.....vad är felet tro? När jag köpte grejjerna, ljudkort monitorer etc. 2009 så funkade det klockrent på min macbook pro, men nu när jag väljer U46 som in och utgång så funkar det inte. Kan det vara nåt drivrutinsproblem eller nåt? Heeelp!
  3. Nu är säker jag den äldste här på 47 höstar. 1996 fick vi kontrakt på BMG records med Peter Swartling som AnR, det gick bra, tv-tidningar-radio-etta på swedish dancechart etc. MEN vi hade kämpat i över 6 år för att få kontraktet JUST på det bolaget vi ville ha. VI kunde blivit sajnade tidigare, men vi tackade nej. Samtidigt jobbade jag som grafiker som drog in brödfödan. På helger, kvällar, nätter va det studion och turnerande som gällde. SÅ om du har en dröm, se till att sätta upp ett långsiktigt mål. Sätt därefter upp kortsiktiga mål, för att nå det stora målet. TRO på dig själv. Gör du inte det, kommer ingen annan göra det heller. Visst, media ser ut på ett helt annat sätt än när jag va aktiv. Men du måste hitta vad du älskar att göra. Då blir du också bra på det. Sen som någon skrev innan, gå klart skolan så du har fallback. Annars kommer du garanterat ångra dig i framtiden. /Ray
  4. ja jag kör mac. Men min son kommer ta över studion, han kör PC. Följde med en istall-CD, fast bara för PC. Men jag ska testa o labba lite. Något som är oerhört skumt är att när jag switchar över till ljudkortet, från det inbyggda, så slutar ex. youtube att spela upp. Då står den bara o laddar. Borde ju inte ha någon inverkan, men det har det ju uppenbarligen på ljudkortet? Ska testa ditt tips, hör av mig! Tack så länge!
  5. Hej på er! Jag har en studio som jag köpte 2009. Ett par ESI monitorer, ett ljudkort ESI U46 XL, och en RODE mic. När jag provade det funkade det klockrent då. (2009) på min Macbook Pro. Använde grejerna bara ett par ggr dock så allt är som nytt. Nu när jag tagit fram sakerna igen, så får jag inte ut nåt ljud ur högtalarna. Datorn hittar ju ljudkortet uppenbarligen, för man kan switcha till detta från "inbyggt" ljudkort. Känns som jag gör nåt banalt fel, men kan inte komma på vad? Vore väääääääldigt tacksam för hjälp! MVH Ray
×
×
  • Create New...