Jump to content
Annons

Lacett1

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Inlägg av Lacett1

  1. On 2020-01-28 at 13:14, Erik dP said:

    Låter som dansmusik brukar låta idag. I alla fall i mina öron. Slejnard har rätt ang kompressorn, men jag tycker mig ha hört denna pumpning i andra låtar. Det kanske blir lite för påtagligt i de lugnare partierna.

    Tack för input! Kanske ska ta och dra ner på pumpen ändå! 🙂

  2. 21 timmar sedan, candybag säger:

    Jag tror du har problem med dina högtalare/hörlurar, precis som med förra låten är det knas med bas. Vad har du för nåt att lyssna med?

    Stycket vid 2:16 är bäst.

    För långt intro enligt mig. Pianot upplevs som styltigt när det aldrig får chans att spela i baktakt, försök få in lite mer sväng och rytm genom att inte bara ha noter på hel och halvtakt. Finns också utrymme att jobba mer med hur melodin byggs på. Här gäller det bara att nöta - finns inga genvägar.

    Och snälla, det är ingen mänsklig rättighet att alltid få feedback på låtar man lägger upp 🙂 Vill du öka oddsen för respons så får du börja engagera dig i vad andra gör också.

    Tack för feedback! Förstår att det inte är en mänsklig rättighet att få feedback, ska absolut tänka på att ge respons och feedback på andras verk!

     

    • Tack! 1
  3. Tja alla! Skulle sjukt gärna vilja ha lite feedback på en ny låt som jag har gjort. Genren är tänkt att vara big room men är lite osäker ifall den passar in. 

    Annat än det undrar jag om leadsen passar in i låten eller ifall de ska bytas. Annars kommentera på allt ni tycker är skit/bra 🙂

    Tack som fan på förhand

     

     

×
×
  • Skapa ny...