Jump to content
Annons

andreasonlymusic

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Hej! Tacksam för din feedback. Jag gör allt via datorn, har inga tillägg till instrument såsom ett Midi-Keyboard, får helt enkelt spela med tangentbordet och med känsla. 🙂 Detta är en Hobby för mig, har inte direkt kommit till EQ's så mycket än - samt Mastering och mixing - men jag EQ'ade lite instrument på denna låt. Haha, jag skapar musik med ett headset för 99:-, samt ett Surroundsystem från Philips, vilket är relativt bra. Efter all sidechain så lyssnar jag med Högtalare för att finjustera volymerna så det låter anpassningsbart till alla utgångar. Jag har bara producerat i något år, kanske 1 år och 6 månader. Märks det? ??
  2. Tack för ditt svar! Jag lyssnade både med ett par Headset och ett relativt bra Surround-system. 🙂 Dock så håller jag med, att vissa instrument och toner är lite väl höga. Jag fick inspiration av en liknande låt, First State - Reach Me men tänkte att jag inte kan kopiera - så skapade mitt eget "mästerverk". Ingen direkt "EDM", utan en lugn Introduktion för ett kommande album ( Trance / Uplifting ). Tanken med det hela är att göra sån här musik: Sergey Nevone & Simon O'Shine - Ethereal Rhapsody Och vid 6Min in i låten så kan det vara en viss ljudfil som hörs, där man hör bestick som slås mot tallricken när man äter, typ "A distant sound" som ger en lite mer balearic feel.
  3. Tack för ditt svar! Tanken med låten var att använda den som ett "Intro" för ett album jag jobbar med, och den generella "Genren" för denna typ av musikslag är som denna! Är för tillfället inne på "Trance / Uplifting Trance", fast denna låt är inte direkt den Genren - dock väldigt lik därmed det lugna introt. 🙂
  4. Hallå! Släppte min "första låt" på ett bra tag, häromdagen. Jag har försökt ladda upp låten på diverse hemsidor för recensioner och dylikt men knappt fått någon respons! Vad tycker ni här på Studio.se? Jag är ingen expert på "Mastering" eller "Mixing" men för mig så låter det ganska bra 🙂 Länkar till Soudncloud, då inte andra trådar länkade till Youtube. Men Youtube finns, har en hel kanal på gamla låtar!
×
×
  • Skapa ny...