Jump to content
Annons

ReelToReel

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Visst gör man det! Det stämmer. Universal Audio Apollo Quad Firewire. Ett fantastiskt välljudande och stabilt ljudkort, för övrigt! Jag ska rota fram ett gäng kablar och testa. Hoppas att det fungerar, i så fall blir jag glad! 🙂
  2. Tack för ditt svar, Sleap! Det går alltså att köra ut 8 kanaler samtidigt från mitt Apollo? Jag trodde att det skulle vara en betydligt krångligare process än så. Fler än 8 kanaler är inte nödvändigt då jag alltid bakar samman alla spår i Pro Tools till totalt 8 spår. (Gammal vana från den analoga tiden.)
  3. Hej musikvänner, Jag spelar nu för tiden in digitalt, via mitt Universal Audio Apollo Quad ljudkort till Pro Tools eftersom redigerings, och editeringsmöjligheterna då nästintill är obegränsade i jämförelse med hundraprocentig analog inspelning som jag sysslat med tidigare. Jag saknar dock det analoga soundet med allt vad det innebär som, enligt mig, inte går att simulera på ett tillfredställande sätt med hjälp av de ''pluggar'' som idag finns på marknaden. Jag vill helt enkelt ha äkta vara... Hur går jag på smidigaste sätt till väga för att i ''realtid'' överföra mina 8 inspelade spår i Pro Tools, till min 8 kanalers gamla, men fantastiskt välljudande och nyservade rullbandare? Är denna process överhuvudtaget genomförbar utan ett mixerbord? Mitt gamla 24 kanalers bord fungerar nämligen idag mest som prydnad och har inte varit igång på många herrans år. Värt att nämna kanske kan vara att samtliga in, och även utgångar på bandaren är av RCA typ. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...