Jump to content
Annons

Escaped Banana

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Escaped Banana

 • Rank
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jag är religiös ateist så att säga. tro kan vara individuellt dessutom och det är viktigt att respektera varandra. låten handlar om julefriden när man umgås med familjen och någon man älskar, och tror inte det är en profetia direkt men en skön julesaga. kanske om svunnen tid? jag själv blev nöjd med själva låten då jag är amatör. så musiken är till inte för pengars skull. jag hade hoppats någon upptäckt den och fått en fin upplevelse av livet en stund.
 2. Hej! Jag vill ha tag i en bra eller proffsig producent som tror på min musik. Vad jag önskar av dig är att du producerar min musik och hittar en passande artist och mastrar professionellt för att sedan visa detta för skivbolag. Hur du vill ha betalt kan du själv ge förslag, men jag vill helst att du tror på min musik. Det hade varit bra om du kan få tag på en sångare som låter bra och som passar till pop, eurotechno och ballader. Så här kan jag låta: Hör av dig på email! lookbehindtheshadow@gmail.com Tack!
 3. hör av dig! lookbehindtheshadow@gmail.com
 4. Hej! Det skulle vara kul att få veta hur du låter? lookbehindtheshadow@gmail.com
 5. Jag har lite musik jag söker en sångare till. Sedan vill jag presentera det för musikbolag? Innan dess är inga pengar inblandade. Är du intresserad av att ge mig ett röstprov? Du skall inte vara rädd för gay musik?
 6. Skicka mig ett email på lookbehindtheshadow@gmail.com Tack!
 7. Hej! Jag är en medelålders man som skriver låtar på min fritid. Bland annat har jag suttit på sjukhus för depression, och då har dessa musikstyckena jag har på min hårddisk uppkommit. Det är nog så att vi låter bra ihop, vill du testa? Jag har 4 album med 7 låtar jag skulle vilja presentera för skivbolag? Om inget annat så hamnar de på Spotify är det meningen. Men jag har inga pengar att erbjuda dig så det handlar om att du tror på mig och min musik? Jag tycker att du låter jättebra på de demosånger jag hört. Vill du testa någon låt för att se hur vi låter ihop? Det hade varit kul om du inte är rädd för att göra bort dig med så kallad gay musik? Om du inte vill sjunga sådant så har jag andra album. Musiken jag gör har lite influenser från 90 talet, och är pop med ballader och synth och någon form av dunka dunka ibland.. Texterna är jättebra tycker jag själv men det är ju en smaksak. Så här kan jag låta: https://www.youtube.com/watch?v=hMpCFeBl7-Y Snälla hör av dig, jag gillade verkligen hur du låter. MVH Anders, Escaped Banana
 8. Hej! Jag har en lite annorlunda låt med mörk text och kontraster. Jag kan inte erbjuda pengar,utan det är mer för egen skull? Musiken är bra. Är du intresserad? Du måste kunna sjunga in på egen hand via internet?
 9. Hej! Jag söker en sångare som kan arbeta med inspelning på egen hand i t.ex. hemmastudio. Sedan tänkte jag presentera detta för ett musikbolag. Musiken är i pop stil med en del ballader och techno liknande synth musik från 90 talet i dagens värld. https://www.facebook.com/EscapedBanana/ Så här kan jag låta. Förvänta dig inte några stora summor såvida inte vi blir signade av ett stort bolag. Du skall inte vara rädd för att göra bort dig, eller att sjunga uttalad "gay musik". Jag vill såklart att sjunger bra och gärna har karaktär och spännande karisma som sångare? lookbehindtheshadow@gmail.com Hör av er! /Escaped Banana
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.