Jump to content
Annons

kjelleman

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av kjelleman

  1. Bra jobbat. Jag har själv försökt mig på sådan musik. De låtarna är långsamma med enkla harmonier  🙂 . Jag är dock bara nybörjare

    Tack Kentebo, kul att du lyssnade. Hoppas du fortsätter komponera i den här stilen, posta gärna här så vi får höra.

    Det finns ju alla möjligheter idag med en hel symfoniorkester i datorn att leka med...

    Jag skriver noter i Finale som sedan spelas upp med Garritan Personal Orchestra, funkar bra för mig, men en del tycker att det finns bättre orkesterljud på marknaden.

    Allt gott

  2. Hej!

    Jag vill presentera mig som postmodern amatörkomponisse. Jag älskar epitetet postmodern som jag fick levererat av en belevad musiker.

    Min musik utgår alltså från den klassiska ådran men är öppen för influenser från alla håll och jag blandar och ger friskt och hämtar inspiration från överallt.

    Här är min web-sida:

    Hälsning

    Kjelleman

  3. Jovars, men jag tycker nog att det är lite konstigt att volymen tilltar allt eftersom melodin framskrider och är som högst på slutet. Har aldrig själv gjort något liknande men föreställer mig att en vaggvisa ska börja svagt, tona ut och till sist dö bort i nästan ingenting. Man vill ju inte riskera att ungen vaknar till när melodin nästan är slut :-)

    Hör för övrigt ett konstigt lågfrekvent basmuller de första tre sekunderna som du nog vill tas bort.

    Tack för svar.

    Jag glömde skriva att den sista delen gjorde jag mer intensiv för att ni på detta forum inte skulle somna. Som vaggvisa har jag en version som upprepar första delen som avslutning.

    Bra noterat av dig. Tack.

×
×
  • Skapa ny...