Jump to content
Annons

kjelleman

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Berättar inte
  • Stad/plats
    Uppsala
  • Min utrustning
    Dator, notsättningsprogram Finale, VST Garritan PO5
  • Intressen
    Musik, konst, historia, samhålle, vetenskap, litteratur, mina barn, fotboll
  1. Någon intresserad av jordens tillblivelse och biologiska utveckling? Kolla in den här musikvideon i så fall. Film och musik är tänkta att stödja och berika varandra. Vore kul att höra vad ni tycker. I youtube-beskrivningen finns förklaringar till de olika episoderna minut för minut:
  2. Fin låt. Dock inte fartfylld i mina öron, nästan sövande, mer likt en lullaby och med det menar jag inget illa, tvärtom riktigt bra att framkalla atmosfär och känslor. Jag kollade ditt SC också, du måste vara professionell som får så många lyssningar.
  3. Tack Kentebo, kul att du lyssnade. Hoppas du fortsätter komponera i den här stilen, posta gärna här så vi får höra. Det finns ju alla möjligheter idag med en hel symfoniorkester i datorn att leka med... Jag skriver noter i Finale som sedan spelas upp med Garritan Personal Orchestra, funkar bra för mig, men en del tycker att det finns bättre orkesterljud på marknaden. Allt gott
  4. De klassiska låtar som får bäst respons på t.ex. Soundcloud är ofta lugna, långsamma med tydliga och enkla harmonier. Jag gillar egentligen fart, komplexitet och överraskningar, lite som den här: https://soundcloud.com/user-892939153/scherzo-with-fugue-v2-improved-sound Kommentera gärna!
  5. Jag tänker mig en taoistisk ritual med detta verk för kör och orgel. Kören är det bästa jag kan hitta digitalt. Känner någon till något bättre kör-bibliotek?
  6. Tack för tips. Bara det att jag vill bryta lite mot standarden att ha melodin i högt register, gillar att basen får diktera lite. Lägg märke till tuban i tredje delen....
  7. kjelleman

    Post-modernist

    Hej! Jag vill presentera mig som postmodern amatörkomponisse. Jag älskar epitetet postmodern som jag fick levererat av en belevad musiker. Min musik utgår alltså från den klassiska ådran men är öppen för influenser från alla håll och jag blandar och ger friskt och hämtar inspiration från överallt. Här är min web-sida: Hälsning Kjelleman
  8. Nejdå, jag förstår vad polarius menar. Där finns en viktig poäng. Tack båda för reaktioner och kommentarer.
  9. Tack för svar. Jag glömde skriva att den sista delen gjorde jag mer intensiv för att ni på detta forum inte skulle somna. Som vaggvisa har jag en version som upprepar första delen som avslutning. Bra noterat av dig. Tack.
  10. Hej! Min första post här. Riktigt spännande. Jag vill dela en femdelad visa, variationer på ett tema som presenteras först, ca 40 sek. Jag har testat den på ungarna som somnar gott. Kommentarer välkomna.
×
×
  • Skapa ny...