Jump to content
Annons

Voicefucker

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Voicefucker

    Backtrack

    Är det någon som vet hur jag skall separera klicket från syntarna? Jag har en didock som jag har en ipod i som jag skall använda live, jag vill ha ut syntarna i PA´t och klicket och syntarna i Lurarna! Är det någon som har koll på detta, jag får ut både klick och syntarna i PA´t! HJÄLP!!!!!
  2. Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!! koka dem i fett och låt dom sedan drypa av lite så ska du se att det blir bra, handskarna kan du ha på dig när du spelar sen det ger ett schysst extra sound åt det hela. nä nu måste jag bli riktigt dyngrak innan jag klarar av mer... Tack för all hjälp! Ni är jättesnälla som hjälper mig med detta, skall ut i köket och jobba lite med strängarna, sköt om er så hörs vi snart igen!! det är ok, du kan även fetta in trumsetet då blir det ett jäkla glid på dina låtar ska du se! vi hörs då och schkåll påre tamefan Kan man smörja in trummorna ochså? Tack igen!!!
  3. Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!! koka dem i fett och låt dom sedan drypa av lite så ska du se att det blir bra, handskarna kan du ha på dig när du spelar sen det ger ett schysst extra sound åt det hela. nä nu måste jag bli riktigt dyngrak innan jag klarar av mer... Tack för all hjälp! Ni är jättesnälla som hjälper mig med detta, skall ut i köket och jobba lite med strängarna, sköt om er så hörs vi snart igen!!
  4. Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!!
  5. Skall man göra det?? Fläsket menar jag?
  6. Jag skall prova iallafall, man vet ju aldrig!! Har du något förslag?
  7. Voicefucker

    Bassträngar!

    Jag fick höra idag av en polare att man skall lägga bassträngarna i en kastrull med Bruna Bönor, för då skall det bli en speciell klang i dom! Det skall finnas ett ämne i Bruna bönor som skall vara effektivt! Är det någon som hört talas om det! eller är det bara ett skämt!!??
  8. släng ut den genom fönstret! sprit tamefan Jag vågar inte öppna mitt fönster...Mr Hydroman står där ute och skall ta mig!!!
  9. // Delad härifrån // Neko Finns det någon här som vet hur man stänger av datorn??
×
×
  • Skapa ny...