Jump to content
Annons

Singingbird

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för tipset. Såg inte den delen 😉 Behöver jag en balanserad kabel oxå?
  2. http://www.ljudia.se/cgi-bin/se/online/lju...338%20&cart_id= hehehe glömde länken
  3. sååå. har kollat på lite mixers med phantom matning. Hitta den här. Tror ni den skulle få min mick att funka?? (ursäkta om frågorna låter lite dumma, e inte så hemma på studio-biten av musik 😉 )
  4. sökte på ljudia.se men hitta inget. Jag bor på en liten ort och vi har bara 2 musik affärer här så ja tänkte beställa istället. Vet ni nån bra webshop??
  5. Tack så jätte mycket för era tips! 😛 Söker nu efter en behringer rörpreamp på nätet, men förgäves...vet ni nånstans där jag kan få tag på en??
  6. det är SB live och fanns i datorn när jag fick den. Så med en preamp så behöver jag ingen fantommatning??
  7. Hur kan man se om ljudkortet har preamp eller inte?
  8. Yes, enligt instruktionerna så kräver den fantommatnin 48v. Jag har bara min dator ( p4 2,2ghz 512mb ram ) och micken, och har ingen erfarenhet av mixerbord eller spänningsmatare, kan du rekommendera något billigt alternativ? 😲
  9. Efter att ha tröttnat på min dynamiska mic så har jag nyligen skaffat en kondensator mic (behringer b-2 pro) för inspelning, men har ett problem.. Jag har ingen aning om hur jag får igång det, för det verkar inte vara plugg and play. Behöver man någon ytterligare grej när man kopplar den till datorn??? 😲
×
×
  • Skapa ny...