Jump to content
Annons

Pedda

Medlem
  • Antal inlägg

    58
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Pedda

  • Födelsedag 1975-07-25

Om mig

  • Stad/plats
    Halmstad
  1. Tusen tack. Då slipper jag bekymra mig för detta mer. :-)
  2. Ok. Tack, tack. Men hur kan det komma sig att det läcker tro?
  3. När jag linar min gitarr i mixerbordet och använder klicken i cubase och spelar in utan lurar. För det ska väl inte behövas när man linar. Då har klicken läckt in på inspelningsspåret.
  4. När jag ska spela in elgitarr som jag har pluggat in i mitt mixerbord och använder klick så kan man höra att klicken har läckt in på inspelningsspåret! Mycket irriterande... Särskildt när en låt ska börja med en ensam gitarr i låten... :-) Kan man göra någonting åt detta? Är det nåt i mina inställningar någonstans? Jag spelar in i Cubase studio 4 och andvänder M-Audio studiophile 2496 som ljudkort. Tack på förhand!
  5. Pedda

    Stulus RMX

    Det här har jag fått som svar från supporten... XP: Please follow the steps below exactly: 1. Locate and delete all Stylus RMX.dll files. 2. Locate and delete all SAGE shortcuts (especially the one located in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Spectrasonics if one exists there.) 3. Locate the SAGE folder, which contains all of your libraries. If you want to relocate it, this is the time to do that! 4. Run the DATA installer. When it asks for the location of your SAGE folder, browse to and select the SAGE folder. Complete the installation. 5. Finally, run the 1.7 Software installer, by browsing to the actual SAGE folder which is at least 7.5 gigs.
  6. Pedda

    Stulus RMX

    Tjena. Var inne på Spectrasonics hemsida, hamnade på ett forum där det skrivs om att det är många som har problem som detta och att dom jobbar på det... Så förhoppningsvis så kommer det en lösning på Spectrasonics/support hemsida snart...
  7. Pedda

    Stulus RMX

    Hämtade hem den nya fantastiska uppdateringen till Stylus RMX och uppdaterade... När jag sen öppnar upp ett projekt i Cubase studio 4 så hittar RMX inte mappen SAGE och där finns inte en ända loop... Har kollat igenom mina mappar o klickat o hållt på o allt ser ok ut. fattar inte vad som har hänt? Jag har spectrasonics mappen på min c disk och har en SAGE mapp på min D disk och gjort en genväg i spectrasonics mappen och har Windows xp som op system. Tack på förhand.
  8. Pedda

    Cubase Studio 4

    Ok. Jag tackar o bugar för era svar! 😉
  9. Pedda

    Cubase Studio 4

    Undrar om jag behöver göra en formatering av min dator innan jag installerar Cubase Studio 4 eller om det räcker att jag avinstallerar mitt gamla cubase se? Är lite rädd för att en avinsallationen inte tar bort allt och att det kan börja strula...
  10. Pedda

    Inspelning

    Har testat... Vad jag fattar det som så menar du att jag ska trycka in monitor knappen (den ända som ser ut som en högtalare) och sen reglera med volymen på mastern eller på själva spåret? Testade det som du sa men det funkade inte var lika högt utljud andå... Kanske ska tillägga att jag kör via en mixer till ett audiophile 24/96...
  11. Pedda

    Inspelning

    Ok. Tack! Ska prova direkt. 😑
  12. Pedda

    Inspelning

    Har en liten fråga som jag länge velat gå till botten med... Hur gör jag när jag vill sänka min gitarr som jag ska spela in på en låt utan o påverka inspelningen i cubase se? För ofta är det ju att dom andra spåren som man har spelat in är lägre i ljudnivån och det enda man hör är bara gitarr eller sång när man spelar in. Man ska väl inte behöva höjja upp alla de andra ljudspåren? För dom har man oftast mixat i rätt nivåer. Hoppas ni förstår vad jag menar. Tack på förhand.
  13. Hände mig förra vecka oxå när jag skulle istallera mitt cubase se i en nyformaterad hårddisk. Det märkliga va att jag hade för nya drivrutiner till mitt M-audio 2496. Provade o installera de gamla drivrutinerna som följde med ljudkortet och sen fick jag igång cubase av nån konstig anledning.
  14. Pedda

    Cubase se

    Min hårddisk är på väg o pajja och jag har gjort backup på alla mina projekt gjorda i cubase och det jag undrar över är att när jag sedan kommer o vilja köra mina projekt på min nya hårddisk installerad med program och så. Kan det uppstå nån konflikt? Kommer projekten o funka som innan eller kommer den o fråga efter vst pluggar och sånt? Är det nåt jag bör tänka på? Första gången jag åker på det här och är lite nervös över att mina små mästerverk inte ska funka... 🙁 Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...