Jump to content

Vonboff

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

1,348 profile views
 1. Tack så mycket!! Jag använder FL Studio som DAW och East West Symphonic Orchestra (en massa olika vst/instrument från dom). Kör rätt mycket med Spitfire BBC Symphonic Orchestra också. Annars är det bara stock vst'er från FL Studio. Du har helt rätt! Ska tänka på det i nästa låt då det kan bli rätt dov mix annars. Tack än en gång!
 2. Hejsan! Jag skulle gärna vilja få lite feedback på min låt. Skulle gärna vilja veta hur själva mixningen låter. Vad behöver förbättras? Tack på förhand! https://soundcloud.com/vonboff/my-mountains
 3. Menar du om jag kan göra olika genres? Typ EDM osv?
 4. Hejsan! Skulle gärna vilja få lite feedback på låten. Tack!
 5. Tack så mycket för feedbacken! Det var faktiskt precis det jag ville åstadkomma men att blanda "nya" ljud med akustiskt. Jag hade i tankarna att låten skulle handla lite om olika känslor. Du har dock helt rätt i att man skulle kunna lägga till A cappella på låten. Kanske borde kolla detta 🙂 Tack än en gång!
 6. Hej alla! Denna låt är filmatiskt och jag förstår att det inte så många som lyssnar på den sortens musik. Skulle dock uppskatta om jag kunde få lite feedback på kompositionen. Tack på förhand!
 7. Jag har redan så många automations på varje instrument för volym och filter. Även pitch på ett par 🙂 Jag har nog tyvärr uppnått min dators kapacitet av vad den klarar av. Varje gång jag ändrar något i projektet så närmar den sig sin död 😄 Har även redan separata kanaler för varje instrument så kanske skall kolla om jag ska bounce’a ut någon av dem. Du har även helt rätt i att det är Eastwest hollywood orchestral! Tack igen för allt!
 8. Först och främst tack för väldigt bra feedback från er båda! Ni har helt rätt i det ni påpekar. Jag hade väldigt svårt att få till början av låten så det är nog därför det låter torrt och avklippt. Jag experimenterade med att förlänga release men fick aldrig det att låta bra. Även att stråkarna låter kraftigt på ena sidan kan nog vara mina hörlurar som inte är av kvalité 🙂 Jag skall absolut ha allt detta i åtanke när jag påbörjar nästa låt! Tack än en gång!
 9. Hej! Detta är en filmatisk låt så förstår att den inte tilltalar alla men det skulle uppskattas om jag ändå kunde få feedback på låten. Tack på förhand! https://soundcloud.com/vonboff/finite
×
×
 • Create New...