Jump to content
Annons

Nikolaus

Medlem
  • Antal inlägg

    492
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Nikolaus

  1. Tänkte berätta lite om mina erfarenheter av Rumblefish som är en aggregator som vi körde under en period. Rumblefish spårar dina låtar genom att de är anslutna till YouTubes Content ID-system. Det tråkiga med hela det här är att:

    - Man får copyright claims på sina egna videos

    - Om någon har köpt en licens (vilket Rumblefish även säljer) för att använda din musik i videos kommer de få copyright claims och annonser uppsmackade i sina videos

    Mer av min analys från 2013.

  2. Går jag in i Service Center är den aktiverad.

    Blir nog att köpa då det verkar vara en vettig sampler.

    Har jag fattat rätt att Kontact 5 ingår i den här Bundlen (Full)? Länk

    Kan man handla direkt från NI website. Det står "Product Box" vilket jag tolkar som att de ska skickar skivor. Kan man handla hos svensk leverantör till samma pris alt onlineversion?

  3. Såg intressant ut, men samtidigt lite avancerat, jag tänker mer om man har en färdig låt + nån omslagsbild, funkar de? För där såg de ut som om han körde ljudkällan direkt från albeton in i modul8 för att trigga effekterna?

    Det funkar nog de också men känns kanske lite tråkigt o ha nån standard windows media player effekt ^^

    Är osäker på om det går direkt från ljudfilen om inte kan man köra ut det i högtalarna och in genom micken (för att styra effekterna).

  4. Det känns som ett väldigt bra alternativ ifall man inte har möjlighet eller skicklighet att göra en riktig musikvideo liksom!

    Du får gärna berätta mer! Är som sagt inte insatt i detta överhuvudtaget!

    Du kan kombinera bilder och videoloopar samt samt syra effekter på tex ljudkälla, allt i realtid. se denna video där han ljudtriggar.

×
×
  • Skapa ny...