Jump to content
Annons

kazineu

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag vill också återigen klargöra att mitt problem inte är att det finns ute till försäljning. Utan att det är en tidig slaskmix och att det är under fel bandnamn.
  2. Orginalartisten hörde ju av sig och tyckte det var roligt att vi hade gjort en cover. Jag vet att det inte var en bra idé från början att lägga upp det från början.
  3. Hallå. Hittade inget bättre ställe att posta detta på så jag gör det under allmänt. Så här är det. Ett band jag var delaktig i för ungefär 6-7 år sedan spelade in en coverlåt och la upp på myspace. Absolut inte seriöst och inte för att tjäna pengar. Upptäckte nu att orginalartisten laddat ner en risig mix av den från nätet och släppt under sitt eget namn som en singel digitalt nyligen. Detta utan att på något sätt tillfrågat oss.. Kan detta verkligen vara lagligt? Jag vill förtydliga att det inte är det faktum att dom tjänar pengar på det som jag motsätter mig. Och jag tvivlar på att det ens kommer inte många kronor på detta. Dom har utan att höra av sig till oss tagit fram ett helt eget skivomslag som är helt värdelöst, tagit en gammal mp3-fil (av en tidig mix) som låter skit från myspace och använder helt fel bandnamn. Hittade detta av en slump. Vad kan man göra åt detta?
×
×
  • Skapa ny...