Jump to content
Annons

utter

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ah där sa du nått, som jag precis satt och tänkte på 😳 det enda jag hittar är att pluggen är från 2004 så antagligen är den inte ub-kompitabel. fan också. ohwell, tack för hälpen alla!
  2. oj, sorry skrev fel, jag kör på mac, och det är en AU-plugg japp. men jag har lagt den i exakt den mappen. det är det som är mysko. laddade ner lite andra gratissyntar nu för att testa och dom dyker inte heller upp. skitskumt.
  3. utter

    Lägga till AU-pluggar?

    God afton! (Eller morgon eller dag, beroende på när ni läser) Jag har hyfsat nyligen gått över från 5 års FL Studio användande till Logic, och det mest känns väll bra såhär i början, förutom att jag inte kan lägga till AU pluggar? jag lyckades med gratissynten crystal, vilken var den första jag prövade med. Men sen nu idag när jag försökte lägga in Albino 2 så går det inte? Jag har lagt .component filen i rätt mapp och allt borde stämma, men pluggen dyker inte upp i Logic. Någon som vet vad som kan va fel? Jag är helt sjukt tacksam för hjälp!
  4. Hmm. Vad är det för effekter?
  5. Hmm helt skumt att det gick för han då ju. Nedrans. Ja vill ha snygga Air-gitarrer ju. 😉
  6. Men min kompis t.ex gjorde en låt bara på skoj (på fyllan faktiskt) i Acid tror jag det var och bara pannade åt båda hållen. Lät precis som jag vill ha det. Men det går inte i FL alltså?
  7. utter

    Stereopanna i FL?

    Alltid när jag vill ha samma, duplicerade gitarr i varsin högtalare, alltså så att man verkligen hör samma gitarr i vänster och i höger men inget i mitten, så blir det bara att dom möts i mitten och det låter som att jag inte ens luktat på panoreringsrattarna. Hur fixar jag detta? Jag vill alltså ha riktigt bra stereobredd där samma grej spelas längst ut i de olika högtalarna utan att det blir så att dom "möts" i mitten.
×
×
  • Skapa ny...