Jump to content
Annons

Batteristen

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Absolut! Vi vill bara göra det bästa av det vi har. Tack för länken, ska kika på den 🙂 Borde ställt frågan mer specifikt: har ni förslag på erkända (gärna prismässigt överkomliga) akustikbehandlare utöver de klassiska äggkartongerna och, utifrån videon, var skulle ni placera materialet i fråga?
  2. Jo, men själva strukturen på rummet kommer vi inte kunna påverka eftersom vi inte äger lokalen. Däremot la jag märke till att ägaren var en flitig användare av diffusorer, så det kanske kan vara något att rätta sig efter.
  3. Vi körde Jamhub första året och det funkar bra! Föredrar att köra på detta viset dock, så allt vi vill göra är att optimera lokalen därefter 🙂 Vi har diskuterat flytt av stärkare osv, kommer prova runt en hel del innan vi är nöjda. Vi repade i en ordentlig studio häromdagen och där lät allt kanon, så det går att få till det även för oss högljudda.
  4. Hej på er! Mitt band och jag försöker få till skaplig akustik i vår nya repa och skulle gärna ta emot lite husmorsknep från er som kan. Vi lirar metal och det gör man som bekant bara på ett sätt....vilket också resulterar i att huvudvärken smyger sig på rätt fort när lokalen är som den är. Följ länken här så får ni ta en tur i vår repa och få en uppfattning: https://www.youtube.com/watch?v=tIJEJXh1eUw Har ni förslag på erkända (gärna prismässigt överkomliga) akustikbehandlare utöver de klassiska äggkartongerna och, utifrån videon, var skulle ni placera materialet i fråga? Vi hyr lokalen, så att riva väggar osv är inte aktuellt. I övrigt tar vi de tips vi får. Tack på förhand från oss satansdyrkare 😛😉
×
×
  • Skapa ny...