Jump to content

lingah

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About lingah

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

1,885 profile views
 1. Hej!

  Såg nu att man kunde lämna meddelande direkt till dig.jag postade ett inlägg din gamla tråd också. Jag tror att jag ska hämta ett piano jag hittat på blocket som är väldigt högt och fint men som låter väldigt mycket. Jag skulle förmodligen också behöva ljudisolera som du gjorde. Hur tyckte du att resultatet blev?

  mvh

  Elisabet

 2. ja men frågan är hur man gör för att få ut dom till artister själv..ringa upp artisten och säga "tjena jag har en låt till dej" 😛 jag har fått flera låtar signade av starlab men dom riktar sej åt asien ..och jag vill pitcha till artister till resten av världen:p
 3. som rubriken..vet just nu bara starlab som signar enbart låtar och inte artister..vilka mer finns? och om man är flera co-writers på en låt hur funkar det då om man blir signad av ett musikförlag som signar låtskrivaren o itne bara låtar ?
 4. jag hade gärna lagt ut en bild ..men jag vet inte hur man gör...hittar ingen ikon..det finns en bild ikon men då står det att man måste ha nån webadress?(URL) tll bilden...jag har lyckats dämpa ljudet genom isoleringsskivor jag hade i min gamla studio som jag köpte på biltema..dom satt jag där bak, och i pianot har jag lagt ljudisoleringsfilt...men under har jag hittils inte gjort nått så dom som bor under får fortfarande höra ljudet från pianot rätt högt, men tänkte lägga en matta där under:) och än så länge har ingen klagat..men jag har mjukstartat och bara spelat ca tjugo minuter om dagen s
 5. Jag har både midi piano och elektriskt hemma men det är långt bort ifrån samma känsla som att spela på ett riktigt...erikshjälpen har jag i get problem att handla ifrån bara tvätta 90 grader så försvinner alla bakterier..jag ska prova en matta som jag har liggande här hemma först och funkar inte det så provar jag med täcke
 6. Fick ett piano som har stått i en kyrka igår...och utan att provspela släpade fyra killar hem det åt mej...tungt som fan, men när jag provade ljudet så är det så sjukt högt (högsta ljudet jag hört komma från ett aukustiskt piano) så högt att jag får ont i öronen..plus att jag bor i ett höghus med massa grannar runt omkring som jag inte tror uppskattar om jag spelar flera timmar om dagen..så går det att dämpa på nått sätt?
 7. ska impotera ett track i logic pro x..gör på samma sätt som alltid file-import-audiofile men när det läggs in blir det bara några sekunder av tracket..så vad är det som har hänt , är det någon inställning eller nått jag har råkat kommit åt?
 8. Jag är en låtskrivare och sångerska som skulle vilja sätta ihop ett team med duktiga låtskrivare och producenter, till pitchning av låtar till musikförlag, jag har signat låtar med starlab som pitchar låtar främst till asien. Så om du är duktig producent eller låtskrivare , så skicka gärna nån låt som du gjort 🙂
 9. har precis köpt omnisphare och suttit och letat efter trumljud men hittar inga ..finns det ens ? annars finns det några bra gratis trum ljud till logic? , eller billigt som fan eftersom man inte har oändligt med pengar nu när man köpt omnispere:p och det ska vara bra trumljud till commersiell edm/pop musik
 10. ja det är nog plugins ..alltså till mitt midi piano som jag vill ha mer ljud till…men jag tycker inte att det är tillräckligt med dom ljuden som finns i biblioteket om det inte ligger på ställen so m jag inte hittat än…men vart köper man såna då om man vill komma billigare undan än att köpa ett tilläggs program för över 3000?
 11. okej då kör jag på det…men man behöver inte hålla på att trixa med syntarna utan dom är färdiga för att lägga in så behöver man inte göra nått mer för att få en bra demo?
 12. jag vill ha mer synthljud (channelstrips) än dom som finns i logic att skapa modern kommersiell pop musik…så vilket tillägsprogram ska jag skaffa , och vilket är lättast för jag är inget proffs i logic så behöver nått som inte är krångligt. har hört att omnishphere är bra och kontakt 5…men vad är skillnad mellan dom och vad är lättast?
 13. Hej! Tar du betalt för att sjunga på demos? …jag samarbetar med två producenter (är sångerska själv men tappat mitt höga register pga diafragmabråck och reflux) så undrar om du skulle vara intresserad av att sjunga på nån låt? jag samarbetar med ett musik förlag som förlägger låtar till främst asien och istället för betalt kan du få procent 🙂
 14. hur gick det för dej har exakt samma problem och är rädd att ja g fått knutor ? och vila rösten i 10-14 dagar som man måste gör då är i princip omöjligt för mig så hur gjorde du?
 15. Jag är en 30 årig sångerska/låtskrivare som söker producent till samarbete att skriva låtar till musikförlag. Jag samarbetar med ett musikförlag som säljer låtar i huvudsak till asien. Pop och rock är den musik jag hållt på med mest under åren…jag använder logic till att göra skisser men behöver en duktig producent att producera dom bättre. Gör även topline på färdiga produktioner utan sång.
×
×
 • Create New...