Jump to content
Annons

alphaper

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av alphaper

  1. 64 bitar samplingssekvens är någorlunda för att få ca 4 ms. Hur mycket samplingsfrekvens har du om man får fråga?
  2. Istället för att köra i 11ms istället för ca 5 ms känner jag skillnad på när jag jammar trumljud helt klart. Nej det borde inte heller ha något med novationkeyboarden att göra angående ljudupplösning. Däremot delay, om man väljer midi tex. Man måste givetvis ha en bra dator vlket jag tydligen har, inga problem än.
  3. Av någon anledning genom att fibbla med hz'en har jag lyckats få 96000 till standard. Och nej, inte märker man någon större skillnad, men man det jag hör är ett litet mindre delay.
  4. Tack för ditt svar! Ljudkortet säger på 4sound att den klarar 96000hz 24 bit , likväl säger den på baksidan av ljudkortspaketet. Novations key 61 nämner inte ett ord. Märkligt, om inte annat borde det väl gå att mixa i den kvaliten åtminståne. Man tjänar ju också tydligen några mikrosekunder i latency.
  5. Tjena, jag har ett nytt ljudkort ( novation audiohud 2x4 och är kapabel till att köra i 192000hz med 24 bitar. Om jag sätter det värdet i options (i reason) växlas den tilbaka automatiskt till 44100 efter någon sekund,. Vad är detta? 🙁 Någon som vet? Mvh
×
×
  • Skapa ny...