Jump to content

billigdricka

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About billigdricka

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  musik

My music online

 1. 1,063 downloads

  Vi är 2 grabbar som lirar gammal rock /rockabilly . Denna låt har vi producerat fram under en lång tid. Vi har skrivit text / musik och lagt på all instrument själva. Låten finns ute på våran Spotify också. Länk till Youtube kanalen ; https://www.youtube.com/channel/UC5jzIB05nnN-PBmJ1w31fAA/videos Länk till våran Spotify ; https://open.spotify.com/artist/646K4goSRq0e6PERJ4CUwy _________________________________________ Håll en god ton i kommentarerna, det menas med att man kan lyfta fram dem bra och dem mindre bra sakerna med denna låt och inte bara hacka.. Vi är rätt "nya" på att mixa / mastra på mer avancerad nivå. Låten skall låta lite "gammaldags" pga musikstilen.

  Free

 2. Titel: Alkoholisten Sture Av: billigdricka Uppladdad: 24 jul 2015 Kategori: Rock/Metal Vi är 2 grabbar som lirar gammal rock /rockabilly . Denna låt har vi producerat fram under en lång tid. Vi har skrivit text / musik och lagt på all instrument själva. Låten finns ute på våran Spotify också. Länk till Youtube kanalen ; https://www.youtube.com/channel/UC5jzIB05nnN-PBmJ1w31fAA/videos Länk till våran Spotify ; https://open.spotify.com/artist/646K4goSRq0e6PERJ4CUwy _________________________________________ Håll en god ton i kommentarerna, det menas med att man kan lyfta fram dem bra och dem mindre bra sakerna med denna låt och inte bara hacka.. Vi är rätt "nya" på att mixa / mastra på mer avancerad nivå. Låten skall låta lite "gammaldags" pga musikstilen. Klicka här för att ladda ner filen
 3. Aah okey, får testa det. Har ett Behringer eurorack mx 1602A. Står ctr room & Phones och sedan L R. Så det är väl där jag kopplar in hörlurarna?
 4. Oj! Det där förstod typ inte jag men jag skulle kunna förstå det om du förklarade lite mer Men mitt ljudkort är ett Lexicon Alpha. Just nu kör jag; All instrument /mikrofon -> ett mixerbord -> ljudkortet .. Har icke koll på output/level ratten och Monitor/mix ratten riktigt ännu..
 5. Hejsan! Något tips på HUR man kan gå tillväga om man vill ha en medlyssning? T.ex, vi säger att någon vill lägga en sång till en låt och vill ha ljudet i hörlurar SAMTIDIGT som jag vill kunna höra musiken och han/hennes sång ur mina monitorer? Prövade koppla in ett par hörlurar i hörlursingången på mitt ljudkort men fick inget ljud i hörlurarna, bara ur monitorerna.. Kanske en hörlursförstärkare är bäst??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.