Jump to content
Annons

aggzoric

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Fick svar och han jobbade där, och det är många kända artister där så det är legit tror jag.
  2. Provade maila företaget (det är svenskt och känt) bara för att kolla så han faktiskt jobbade där och det stämde.
  3. Tjenare. Vet ej om detta är rätt plats för detta men tyckte det passade bäst här. Blev kontaktad av en snubbe som jobbade på ett musikbolag och han skrev till mig på soundcloud där han hade hört en remix jag gjort och ville att jag skulle remixa en låt av en av hans bolags artister. Vad ska jag tänka på om jag ska göra det? Vill ju självklart tjäna någon slant för låten om den läggs ut på spotify elr liknande. Skriva kontrakt? Någon som har erfarenhet av detta?
  4. @cathrine jag har väldigt bra färdigheter på piano. Ska fundera på det du har skrivit. Några andra synpunkter på "studion"?
  5. Tja! Har funderat ett tag på att köpa lite studio utrustning för att utveckla mina house produktioner, då är min fråga vad behöver jag? Producerar i FL Studio 11. Har ni någon rekommendation på midi synth? Vill helst ha 49-tangenter på det. Monitorer: funderade på Yamaha hs 7, vad har ni för åsikt om den? Kan jag få bättre monitorer i samma prisklass? Behöver jag ett externt ljudkort? Vettefan ens vad det är till för... Är det här det nödvändigaste för min studio? Kom gärna med förslag på saker jag kan behöva för jag är inte så kunnig inom det här området.
×
×
  • Skapa ny...