Jump to content
Annons

gunlis

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. anledningen till att jag lite vakt bort porta är att den e så stor. Det känns även som att Roland r-44 är bättre lämpad för den här typen av uppdrag då det bara verkar vara att "slänga upp och trycka på Rec" men jag vet inte... Jag köpte tidigare en zoom h4 men fick ett måndagsexemplar så jag vill ine köpa en 6:a även om den skulle passa rent funktionsmässigt. Men kul att höra att R-44 fungerar bra
  2. Hej! Den verkar grym 🙂 det är just det där med 4 kanalers XLR som fattas. Jag tittade på Roland R-44 som jag antar är typ samma sak fast fler just XLR ingångar?
  3. Hej! Jag är på jakt efter en portabel inspelningsenhet till ett eventuellt podcastprojekt. Ofta så kommer jag behöva "slänga upp" utrustningen utan att installera/koppla ihop massa grejer så jag utesluter data/ljudkort och Mixer/mickar/porta... Det jag behöver är en enhet som är så stor som ett focusrite saffire pro-ljudkort ungefär, med 4 XLR-kontakter och bra ljudkvalitet. Och man ska INTE behöva koppla in den till datorn... Tips mottages TACKSAMT!!! Har letat som en gnu. Allt gott!
×
×
  • Skapa ny...