Jump to content

Kyzer90

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Kyzer90

 • Rank
  På gång
 1. Hej! Jag heter Amir och är 24 år, är från Stockholm. Söker samarbete med någon som vill göra kommersiell musik åt RnB hållet Skriver och sjunger på svenska för det mest men kan även tänka mig engelska. Ni kan checka min musik här nedan.
 2. Hej allesammans, jag heter Amir och har hållit på med musik seriöst i ungefär 4 år. Har ca 4 låtar på spotify och en del på min soundcloud www.soundcloud.com/amir-chamsine som det går att lyssna på vid intresse. Jag söker någon som seriöst vill skapa musik tillsammans och ha kul och även gillar den sortens musik som jag gör dvs pop,rnb,soul. hör av er!
 3. Diggar din röst extremt, skriver musik själv och har ett par låtar på spotify samt min soundcloud. Kanske kan jobba på nåt tillsammans?
 4. Är sångare och låtskrivare, gjort lite liknande House/electro grejer som du kan se om du gillar.
 5. Tjena "Pop-Per. Har inte tänkt riktigt på det, då jag mest skulle vilja sammarbeta och skapa musik med någon som är intresserad. Jag kan skriva texterna och sjunga osv men inte producera. Har du en studio? man kan ju skapa saker som man släpper och tjänar på i längden osv...
 6. Hej allesammans är ny på denna sida och söker folk här som älskar att skapa musik liksom jag . Mitt namn är Amir och jag är 24 år, har hållt på med musik sen jag var barn men börjat seriöst för ca 2 år sen att skriva musik själv och spela in i studio. Jag har gjort en del låtar tillsammans med en barndomsvän som är producent och som har gjort musiken till de flesta av mina låtar där jag skrivit texten och sjungit på. Det har varit lite varierande sound då jag inte riktigt hittat mitt ännu. Skriver mest på svenska då det känns både mer äkta och lättare att relatera till när det är ens modersmål. Gillar att utmana och skapa nytt sound osv. Söker dig som producerar eller kanske sjunger och producerar och vill sammarbeta kanske även röst mässigt också? älskar även ljudet av vackra klassiska instrument som Violer eller cello, piano! Har ingen studio för tillfället som jag kan använda mig av och skulle därför vara grymt om någon har tillgång till en. Länkar till min soundcloud där jag har lite olika saker som jag medverkat och gjort: https://soundcloud.com/amir-chamsine
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.