Jump to content
Annons

consuelomagnus

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Så då kvarstår de problem som var under Studios test? Det var ju mindre roligt isåfall. Är det någon som vet om de kommer att släppas inom den närmsta tiden? Edit: Är det fortfarande ett bra ljudkort? Jag har kollat på M-audio firewire 410 men där verkar det också vara en massa strul. Jag har verkligen grav beslutsångest!!!
  2. Hej! Jag funderar på att köpa presonus firebox men efter att läst testet i studio på de 15 ljudkorten blir man lite skraj. Jag har dock uppfattat som att de problemen som de tog upp där ska ha löst sig med nya drivrutiner, stämmer det? Är det någon som har fireboxen som kan dela med sig av sina erfarenheter? Jag har sökt en massa på det men jag är fortfarande inte riktigt säker. Jag borde väl nämna att utgångar och ingångar är inte prio ett, fireboxen har precis det jag vill ha. Det jag är ute efter är bra ljudkvalitet, stabilitet och firewire. /Magnus
  3. Tack för alla svar. Jag har inte löst det men jag har gjort så att datorn måste fråga om den ska gå i vänteläge. Vill den det så kör jag bara avbryt, sen efter det är det inga problem. Konstigt som fan men efter det verkar den funka hur bra som helst. Jag ska dock köra en avkryptering och testa det.
  4. Sorry, jag kör pc och win xp. Jag tror inte det ska vara så mycket annat av intresse annars. Jag har installerat en s-ata hårddsik nyligen, men om den påverkar det vet jag inte.
  5. När jag kör cubase sx 2 och cpumätaren är på lite mer än hälften så händer det allt oftare att datorn går i vänteläge och när jag kommer tillbaka så är ljudet försvunnet. Vid vanlig användning sker det inget sådant utan det är när datorn får jobba lite mer. Ibland kan det ta 10 min och ibland 2 timmar innan det händer. Är det någon som vet hur jag skall åtgärda problemet? Jag tycker att datorn borde palla trycket? Jag har 1 gb internminne och temperaturen är normal. Jag trodde att det kanske var vissa pluggar som orsakade det men när jag körde itunes för att tanka låtar till ipoden hände samma sak, dock är det nästan alltid när jag kör cubase. Hjälp!!
×
×
  • Skapa ny...