Jump to content
Annons

Den Gode

Medlem
  • Antal inlägg

    472
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    20

Inlägg av Den Gode

  1. Igår efter jobbet var jag inne på ICA och skulle köpa mjölk. Jag ställer mig i den första kassan, den enda som är öppen. Då är det en snubbe som öppnar den andra och ropar "Det går bra i tvåan också".

    En liknande upplevelse skrev jag om här för flera år sedan, men då var det en söt tonårstjej som stod för erbjudandet.

    Var det nån mer än du som reagerade?

  2. Jag tar inte jättemycket kontakt, men det är för att jag har svårt för det. Så jag inser ju självklart att jag är en del av problemet. Men idag hängde jag med när ett annat team tog lunch iallafall.

    Jag har tagit upp med min chef (alltså min konsult-chef) att jag inte trivs helt och hållet här, hon skulle hålla ögonen öppna för andra ställen. Så vi får väl se.

    Och vad gäller det andra så har det inte så mycket med info och förutsättningar att göra, snarare än att jag känner att jag inte besitter tillräckligt med kvalifikationer. Det känns som mycket är över mitt huvud.

    Nåja, jag ska inte klaga alltför mycket, ville bara ventilera lite.

    Det är väl många här som är lite inbundna, om det är rätt beskrivning. Jag var det när jag var yngre.

    Du har ju bytt jobb några gånger nu utan att det verkar bli så lyckat. Du har inte funderat på att plugga nånting?

  3. Dem har jag inte sett, brukar inte kolla på gamla filmer... gillar det inte, med undantag för Night of the living dead, i svart vitt, från typ 60-talet. Den var bra!!

    I Repulsion händer nästan ingenting. Den handlar om en kvinna som håller på att få ett genombrott av psykisk sjukdom, och man får se världen ur hennes synpunkt, om jag minns rätt.

    Jag brukar aldrig se på skräckfilm numera.

  4. Det som är konstigt är att folk fortsätter att skicka in trots att chansen att komma med är obefintlig, eller i alla fall minimal. Här på Studio forum har det ju varit mycket debatt om saken genom åren när det var lite mer drag under galoscherna, som någon sa. Folk borde väl veta att det är utsiktslöst att försöka delta?

    Frågan är om man får några tunga namn på den där protestlistan? Festivalen verkar handla mycket om vänskapskorruption, och många kanske tycker att det är bra som det är?

×
×
  • Skapa ny...