Jump to content
Annons

Striga

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Striga

  • Födelsedag 1985-02-02

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Hjo
  1. Förresten, jag såg förut att uttaget som jag kopplar allt till inte är jordat. Kan det var problemet och isåfall; finns det någon smidig lösning?
  2. Tack för svar! 1. Det verkar inte vara bildskärmarna som stör. Har prövat att dra ur båda och problemet kvarstår. Ska kolla på kablarna och se om det kan vara problemet. 2. Det är en stationär så batteritrixet funkar dessvärre inte. 3. Testar och återkommer!
  3. Ingen som har några idéer? Prövade att dra ut allting i ordning för att lokalisera problemet men när bara datorn och ljudkortet var inkopplat var bruset fortfarande kvar så det känns väl som att det kommer från dator eller ljudkort?
  4. Hej! Jag hittade flera trådar som berörde ämnet men ingen som löste mina problem varför jag nu skriver ett nytt inlägg. Det är nämligen så att jag har lite bekymmer hemma hos mig. Ett brus/pip från mina monitorer (Yamaha HS-8 kopplade genom en Samson Resolv 120A sub) håller på att driva mig till vansinne. På något sätt har jag tidigare lyckats förtränga ljudet men nu orkar jag inte mer. Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som att det blivit värre de senaste dagarna. Ljudet uppstår först när ljudkortet (Line6 TonePort UX8) är aktivt, alltså när jag startar min DAW eller spelar upp ett ljud eller en låt från datorn. Det påverkar inte insignalen eller hörlursutgångarna utan bara ljudet från monitorerna. Jag har spelat in ljudet från monitorerna i hopp om att någon av er kan hjälpa mig att lösa problemet. Klicka på länken nedan för att lyssna. Alla tips mottages tacksamt! ZOOM0038.MP3
×
×
  • Skapa ny...