Jump to content
Annons

FNG

Medlem
  • Antal inlägg

    48
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Inlägg av FNG

  1. Hejsan

    Jag är på jakt efter en bra filter plugin. Målet är att kunna skapa lite rörelse med filter som rör sig i takt med musiken. Tex ett Low Pass filter som öppnar och stänger sig över fyra takter,

    Har tittat lite på plugins som The Drop, Cableguys Filter Shaper och Vengeance Philta XL.

    Det jag undrar är ifall någon här har tips på en bra plugin?

  2. Hej

    Bra jobbat. Tänkte på tre saker.

    1. Effekter: Den swischande ljudefekten. Jag tror att låten skulle må bra av den kom in lite mer sällan och kanske på lägre volym.

    2. Introt: Jag tror att intro skulle bli bättre om du lät vissa element komma in lite långsammare. Så att låten kan bygga mot breaket.

    3. Droppet: Låten tappar energi när droppet kommer. Synthen som kommer in dränker pianot och det känns som att det är alldeles för mycket reverb/delay. Personligen så tycker jag att introt och outrot där pianot kommer fram låter bättre än droppet.

    Vilket Piano har du använt?

    • Gilla 1
  3. Tja

    MSI's gaming laptops är riktigt bra. Den i7an är riktigt bra för att vara en laptop så mjukvara som en DAW kommer att funka fint på den. Det enda är väl att det är en 17" skärm. Så den blir inte särskilt portabel för att vara en laptop.

  4. Hej

    Jag är på jakt efter ett vst instrument för att kunna spela akustisk gitarr med mitt midi keyboard. Har letat och upptäckt att det finns en uppsjö av alternativ. Så jag tänkte fråga er här på forumet om ni kan rekommendera någon plugin?

    Sedan undrar jag vad ni tycker angående "physical modelling" vs samples för den här typen av plugins. Vilket är att föredra?

  5. Hej

    Som sagt S2 är en midikontroller/dj system som man kopplar till en laptop/ipad. Det är en "komplett" lösning som funkar bra för hemmabruk och nybörjare.

    Ett mixer bord är delen i mitten mellan de två cd-spelarna. I detta fall två CDJ-2000 NEXUS och en DJM-2000 Nexus mixer. Det är vad de flesta stora klubbar och kända DJ's använder. Dock landar de på ca 60-70 000kr totalt så en Traktor S2 är nog ett mer prisvärt alternativ 😉

    zoom_cdj_2000nexus_4_l.jpg

×
×
  • Skapa ny...