Jump to content
Annons

Rebel

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ok, micke är sjukt nöjd med den gamla En-voicen. Finns det folk som är lika nöjda med uppföljaren. Om uppföljaren är lika bra som micke tycker att urmodellen är skulle ett pris (enligt Elvlis) för begagnad vara halva nyköpspriset . ca 300€ altså. bara för mig att ut och leta.
  2. ok micke betyder att den är/var betydligt dyrare än 599€ ny. då kommer vi till en ny interessant fråga. hur mycket tappar en preamp i värde? är det som med bilar, beroende på hur mycket man kört den, ålder och utseende,
  3. tjena micke. gissar att du menar Mindprint EnVoice MKII 1-CH för 599€ ny
  4. pratar du i gåtor? menar du fame och musikstore?
  5. jag har läst lite om att köpa begagnat i andra trådar. sunt förnuft när det gäller att köpa mic begagnat har rekommenderats... bucklor etc. hur är det när man köper micpreampen begagnad. om man är helt ny på området. kan en preamp gå sönder om man inte slänger den backen så den får synliga skador? om ja, hur märker jag detta när jag testar den?
  6. man ska asså lägga krutet på micpreampen. bra
  7. hur ska igentligen pengarna läggas. ska köpa mic och enkanalig micpreamp. spelar in sång och gitarr till cubase sx. har tretusen kr til förfogande är det smartare att lägga större delen av pengarna på micken eller micpreampen? 50/50 kanske?
  8. Rebel

    Fame Mikrofon

    jo det har du rätt i. jag bor dock i tyskland (därför jag kommit i kontakt med fame mikrofonerna) så jag slipper ju det.
  9. Rebel

    Fame Mikrofon

    tjena, funderar på att köpa mikrofonen Fame SKEC002 och micprampen Behringer VX2000. De finns som paket på http://www.musicstorekoeln.de/englisch/ för 222€. jag har läst ett test om att denna mic ska va bra (för er som kan tyska finns testet på http://www.memi.com/)... är det någon som har erfarenhet? funkar den ihop med Behringer VX2000 eller ska jag välja annan preamp? ride on
  10. eller är det så att jag måste köpa ett externt kraftfullare ljudkort???
  11. Hi jazzman, japp jag får ljud i keyboardens högtalare. jag har som sagt bärbar dator. vilken ingång på denna ska jag använda för att det ska vara ljudkortets ingång. är detta valbart?
  12. Har spelat in midi till cubase från keyboard via usb till min bärbara dator. Jag vill göra om midi till audio med ljuden i min keyboard. När jag läst andra inlägg så har jag fattat att när man lett tillbaka signalerna till den externa keyboarden måste man leda tillbaka signalerna till ljudkortet igen för att där kunna göra om till audio. Hur gör man detta? Vilka kablar utgångar på keyboarden repektive datorn ska man använda? Jag har en yamaha psr 1500 Bärbardator med ljudkortet Crystal WDM Audio. Cubase SX
×
×
  • Skapa ny...