Jump to content
Annons

fireas

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Technican har jag redan 🙂 tycker de ser otroligt klumpiga ut. Får nog nöja mig o ha de för nöjeslyssning då kanske. Inte lönt o mixa med om de återger dåligt
  2. Custom Pro var snygga, tack för tipset! dock så ska jag vara ärlig med att Beats är snyggar i mina ögon. Det verkar vara svårt att hitta snyggare (i den stilen jag letar efter). Får ta min dator ner till Apple Store och se om den slaktar mixen eller om det fungerar.
  3. Hallå allihopa! Fått många svar här på forumet genom många google-sökningar men nu när jag börjat ta upp musiken lite mer på allvar var det dags att bli medlem. Vilket sammanträffande att jag i samband med detta behövde hjälp (eller hur 😎 ) Det är så att jag är ute efter ett par sekundära lurar för allmän lyssning samt för On-the-Go mixning (Dvs jag har bra studiolurar hemma men är ute efter ett par sekundära). Måste verkligen betona att jag är ute efter snygga studiolurar med så bra ljud som möjligt (inte tvärtom). Mina lurar hemma är grymma i ljud och behöver därför inte få tips på det;) Pengar är (som tur är, ta i trä) inget att oroa sig över men vill inte helst inte gå över 3000:-. Jag funderar på Beats By Dre Studio då de är otroligt snygga och har faktiskt bra ljud för det jag vill göra. Men innan jag går och köper de vill jag se om ni känner till andra lurar som är snygga och stilrena men också har bra ljud? (Jag är en otrolig prylnörd och bryr mig mycket om hur de ser ut, speciellt när jag är ute... Tycker jag att det är snyggt så känner jag mig bättre. Så ni får gärna berätta om hur ni inte bryr er om utseendet men jag är så ytlig ibland 😉 )
×
×
  • Skapa ny...