Jump to content
Annons

Lucasrhyme

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ärligt talat så tror jag nog inte att jag behöver mer än max två saker inkopplade samtidigt. Skulle ju vara controllern och keyboarden när jag väl införskaffat dem sakerna. Tror nog ljudkortet blir den perfekta lösningen på alla problem! Tack så mycket för hjälpen 🙂
  2. Claes: Har faktiskt funderat på att köpa ett externt ljudkort. Frågan är då, går det att koppla in min mixer i ljudkortet, eller är det meningen att ljudkortet ska ersätta mixern? För jag ser inget nämnande av phantom-matning i beskrivningen. Finns ju dock en lite lampa med texten 48v nedanför, så jag kanske bara missade något? Har även planer att köpa Midi-keyboard och någon form av controller med pads för programmering av trummor. Tror du på, såhär på rak arm, att något sådant skulle funka ihop med ljudkortet?
  3. Delay var ju självklart helt fel term att använda. Det var ju förstås latency som var problemet. Ber om ursäkt för missförståndet där från min sida! För att svara på Hellpig så har jag faktiskt ingen aning. Det enda namnet jag lyckas luska fram är "Nvidia High Definition Audio", men det är ju inget vidare namn. Det verkar vara något kasst ljudkort som är inbyggt i moderkortet. Det lär alltså vara dags att köpa nytt ljudkort om man vill ha hyfsad monitorfunktion?
  4. Tjenare! Jag har stött på lite utav ett problem med hemmastudion. Jag vill ha medhörning i lurarna när jag spelar in vocals i Cubase, men jag lyckas inte med detta. Har testat både "listen to this device" via Windows och även försökt med monitor-funktionen i Cubase men jag stöter bara på en sådan satans jävla delay på medhörningen hela tiden. Jag kör min ADKa51e in genom en Behringer Xenyx802 via output rakt in i mikrofoningången på ljudkortet och sedan en kabel mellan hörlursingången och input på mixern. Jag vill alltså ha musiken OCH min egen röst(utan delay) i lurarna när jag spelar in. Vet att det ska gå att fixa, för jag har lyckats med det otaliga gånger på min förra dator. Kan det behövas ett nytt ljudkort?
×
×
  • Skapa ny...