Jump to content
Annons

toams67

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

831 profilvisningar
  1. Ligger begränsningskabel runt hela tomten, förmodligen är det signal från den som kommer in gitarren. Har hört om folk som får störningar i hörapparter också så det är säkert ganska känsligt för Husqvarna om fler får bekymmer. Kör balanserat från guran också faktiskt, via pod till mixer.
  2. Störningarna från gräsklipparen går in i mina gitarrer, all annan utrustning är knäpptyst. Har testat skärma elektroniken i gitarrerna och sett en liten förbättring. Men det enda som hjälper helt är at dra ur trafon till gräsklipparen. Lite irriterad på Husqvarna som inte svarar på mejl. Tur att det snar är vinter... Störningar.mp3
  3. Mot Husqvarna automover gräsklippare hjälper inte balaserat kan jag tala om....
  4. Men däremot har jag otroliga störningar från min Husqvarna robotgräsklippare i mina gitarrer. Husqvarna har slutat svara på mina mejl, funderar på om det börjar bli dags för en anmälan till PTS...
  5. Jag hade samma problem både med Presonus FireStudio mobile och Studiolive. Bytte till balanserade kablar till högtalarna sen blev det tyst.
  6. Snubblade över en Cort Earth 70E, den låter som om den kostade minst 3000. Betalade1800 och det är min racka-racka i hemstudion.
×
×
  • Skapa ny...