Jump to content

joesoes

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by joesoes

 1. Hej! Har påbörjat ett projekt och skulle behöva sång (engelska), gärna en kvinnlig, dock så skulle möjligt en manlig vocal fungera. Vore även bra om du kan skriva text. Låten: Huserar i sthlm.
 2. Bästa sättet imo att spara på processorkraft är att bounca dina spår till audio.
 3. Må så vara, men du fattar vad jag menar
 4. Nu vet jag inte riktigt vilken typ av house du vill göra, men för att ta ett ex på vad jag tycker att du kan göra åt trummorna: Den låten av Vicetone är egentligen inget speciell i sig, men ett bra ex tycker jag. Annars kan du referenslyssna lite på Lucky Date, han är riktigt grym på att leka runt imo.
 5. Min feedback: Lite monoton - Du kanske borde experimentera mer med trummorna? Lead:en låter inte klockren, lite för mkt highs kanske. Top lead (Eller vad det nu heter) - Tycker att melodin bakom din lead synt gömmer sig för mkt. Baseras givetvis på eget tycke, men jag tror att du skulle kunna få den mycket mer intressant om du bara varierade trummorna något mer.
 6. Kontakta mig gärna på jonsson.johan@outlook.com
 7. Mixar du endast rock, eller även andra genres som typ elektronisk musik?
 8. Instrument: DAW, LPX. Inspelningsmöjligheter: Har min hemmastudio nedpackad, jobbar just nu med min MBPr och LPX. Övrigt: Söker främst er som pysslar med elektronisk musik, men har du världens pipa och är låtskrivare så vore det kul att hitta på något tillsammans. Provlyssna: https://soundcloud.com/joesoes/26021014-1 https://soundcloud.com/joesoes/teaser
 9. Hej! Jag känner att jag behöver en person att bolla idéer med. Nyinflyttad till sthlm och känner att jag behöver en person med ett par öron som kan komma med feedback på struktur, ljuddesign mm. Någon som är intresserad? Ett litet smakprov på en låt som jag pysslar med just nu: https://soundcloud.com/joesoes/26021014-1 https://soundcloud.com/joesoes/teaser Nås lättast via mail; jonsson.johan@outlook.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.