Jump to content

Petras

Medlem
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Petras last won the day on February 2 2015

Petras had the most liked content!

Reputation

1 Neutralt
 1. Vilken svensk artist skulle du säga är vår största musikexport nu? Finns det att hitta några såna tabeller om vilka som säljer bäst utomlands?
 2. Haha oj, missade det 😄 Gör en ändå vetja! Jag hade gärna hört en 🙂
 3. På tal om remixtävlingar så kan ni ju kolla in den här tävlingen med Allertz senaste låt, riktigt bra låt som den är! http://www.thissongslaps.com/2015/03/remix-contest-premiere-allertzs-debut-track-dont-get/
 4. Ska faktiskt bli rätt spännande med de där duellerna i andra chansen imorgon. Bara inte den där Groupielåten går vidare så finns det någon rättvisa här i världen.
 5. Om Australien får vara med i Eurovision så är ingenting omöjligt. In med BOB!
 6. Ja det är lustigt att de inte kan hitta riktigt bra låtar, så bra som vi är i Sverige på att göra musik så borde inte det vara något problem. Men som levander säger så är det ju en stor produktion som ska passa för alla i hela familjen, just nu går det väl hem i stugorna att ha det på detta sätt med flamsbidrag och poppiga artister. Man kanske borde göra en ny tävling som kanske kan heta Musikfestivalen bara? Där vi bara tar in våra bästa artister i Sverige och låter dem tävla mot varandra. För idag är det ju inte så, eller vad vet jag. Vissa kanske tycker att detta är det bästa vi har.
 7. Ja det jag menar är väl att han inte gör samma flickpopmusik som de övriga. Men visst, den vet jag inte vilka mer än hälften av de som är med är så det ska ju bli kul att se de andra också. Sen så står han för bra saker och vågar stå upp för det han säger, det är inte alla musiker som gör.
 8. Detta spektakel missar jag aldrig. Det kommer nog tyvärr bli så att någon av flickidolerna vinner. Men det är alltid lika underhållande att följa den här cirkusen! Någon favorit har jag inte än. Eller jo kanske Behrang Miri isåfall, den enda som sticker ut på ett positivt sätt. Men det återstår ju att få höra låten sen också, för man röstar ju på musiken och inte artisten?
 9. Ja dålig och dålig. Men jag tror ändå att det ligger rätt mycket tanke kring dessa låtar ändå. Eller tror du att de bara vips råkar bli hits?
 10. http://norran.se/noje-kultur/sommarplagor-under-25-ar-210071
 11. Det kommer en bok om det här jag vet. Men enligt er, vad krävs för att göra en sommarhit här i Sverige? Om vi kollar tillbaka på de låtar som har klassats som "plågor" så följer de ju samma mönster. Enligt mig så ska de vara trallvänliga, radiovänliga, något ord eller mening som sticker ut, och någon galning som frontar. Amarillo, Markoolio, Sean Banan, ja ni hajar. Årets utan tvekan blir nog denna låt då, Kanske inte något man själv skulle sätta på, men jag tror att resten av befolkningen tycker det.
 12. Haha drum-offen är ju så sjukt bra!
 13. Hon är ju för jäkla snygg! Sjukt fin musikvideo, vet du vart den är inspelad?
 14. Viktor & The Blood är rikigt grymma, jag följer dem på facebook och såg att de just nu kör en turné i Tyskland! Kan tänka mig att de har slagit stort där, våra svenska rockband brukar ju lyckas bra där.
 15. Ja juste det såg jag nu att de har gjort! Jösses! Hennes röst är ju helt fantastisk!
×
×
 • Create New...