Jump to content
Annons

Spohr

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Spohr senast vann var 18 oktober 2015

Spohr hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Spohr

    House skivbolag?

    Haha aj då, endast 2 dagar kvar att skicka in en remix dock. De var synd 🙁
  2. Spohr

    House skivbolag?

    Revealed känns också lite för högt enligt mig, de har en väldigt specifik formula på hur de vill att dera låtar ska höras och vara, men jag känner att jag inte riktigt följer just den formulan samt att min "evil electro" stil inte hundraprocentat passar in med dem, men kanske i framtiden 🙂 Dessutom är det nästan ingen chans att man blir påskriven av dem om man har under c.a 2000 followers eftersom skivbolaget vill ju ändå ha någon garanti att du kommer faktist vara fördelaktigt till dem och inte bara att de ger dig en massa möjligheter. De måste gå båda hållen om du förstår hur jag menar, de får dina fans + framtida fans och du får skivbolagets förmåner Remix tävlingar kan man nog prova! Några tips på var man kan hitta sånna, förutom play.beatport.com?
  3. Spohr

    House skivbolag?

    Haha det var som tusan, skickade precis in den till Dim Mak innan jag läste inlägget 😛 tvekar på att de kommer att svara dock 🙁
  4. Spohr

    House skivbolag?

    Haha tackar 🙂, brukar köra ganska elak stil med mina låtar ( lite som Knife Party/Mike Hawkins. ). Men försöker alltid med att göra låtar som passar in i en klubb/festival atmosfär.
  5. Spohr

    House skivbolag?

    Här har jag en låt jag är intresserad av att skicka runt till lite house skivbolag, några tips om vilka som skulle kunna ta emot denna stil? https://www.soundcloud.com/iameximius/eximius-maniac/s-4rPxQ
  6. Spohr

    House skivbolag?

    Hej. Har under en period nu producerat electro house låtar som jag är intresserad av att skicka in till skivbolag, undrade dock om det finns några svenska skivbolag som tillhör denna kategori? Bonerizing records och Size är nog de ända svenska jag känner till om men de känns kanske lite för långsökt, har någon här haft erfarenheter med skivbolag och fått låtar släppta?
×
×
  • Skapa ny...