Jump to content

DaKing

Medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt
 1. Har lagt på ny drivers fungerar nu 🙂
 2. Tackar ödmjukaste för den applikationen. Hittade att det är mitt intergrerade nätverkskort som gör felet. stängde ner det så hamnade latencyn på 6 millsek som det skall vara. Tackar igen.
 3. Hej uppdatering Nu har jag tagit bort ett av graffe korten installerat nyaste graffe drivern men felet kvarstår. Ska kolla det som peterT skrev nu.
 4. Japp tänkte till idag (faktiskt LOL) jag la in de nyaste grafik drivern jag hade en lite äldre i förra installtionen skall testa NU ! och byta Återkommer med mer info. Jag har gått igenom Enhetshanteraren.
 5. Mjo det är sant JohnRick Men den hackar till då jag till o med spelar upp en mp3:a o det ska den INTE göra Jag har en i5 10 gig ram ssd disk 560 ti graffe kort Nåt är fel Kanske total ominstallation snart 🙂
 6. jag undrar om det kan vara behringer ultrgainen PRO-8 Digital och syncen med den som muppar med mitt focusrite 18i20
 7. Ja ingenting Men fan nu e det tillbaka liiite granna ibland Fan verkar som datorn inte "orkar" med men vafan den orka ju med förut Innan ominstallationen med musik o allt. Nu blire till o kolla alla drivers.
 8. MUAHAHAHHAHA Nu e det löst Vet inte om jag vågar skriva vad jag gjorde, Enkel fix var det Jag bytte usb ingång i datorn o vips så var knastret borta. Tack för ansträngning för att ni ville hjälpa.
 9. Har nu upptäckt att det kvittar vad jag spelar upp en mp3:a tex hackar till då o då Hmm så vetefan rent ut sagt just nu, Börjar blir lite pist off rent ut sagt. Hmmmm
 10. peterT Ja alla drivers är på Men jag är faktiskt inne på samma tanke då det kan vara NÅN jä!#"¤#¤la driver som inte syns i Enhetshanteraren. Men sen samtidigt vet jag att det kan vara något i BIOS oxå men jag har inte varit där o ändrat något Hmmmm jaja jag letar vidare.
 11. Japp d har jag Nu är latencyn 10 mill ca Men har fortfarande knastret lite då o då
 12. Hej alla glada Har sökt i forumet (dock tycker jag det är lite krångligt att söka i det hittat inget) har ett litet problem nu när jag har gjort en nyinstalltion, Det är så att jag har ominstallerat windows 7 64 bit på min dator där jaghar ett Focusrite 18i20 kort inkopplat samt en behringer ada 8000 inkopplad. Kör i 44.1 mhz. Har investerat i Cubase 8 pro och installerat det, körde förut Cubase 5. Nu till problemet. Det knastrar till snabbt lite då och då när jag spelar upp project i Cubase 8 samt även när jag tittar på Youtube klipp, (det är det jag har hunnit testa) verkar som nåt inte hänger med helt plötsligt. Hade inga problem innan. Jag har senaste drivarna till ljudkortet men en grej jag tycker är konstig när jag tittar i setupen i Cubase så säger den drygt 20 millisec latency. Det e lite mycket tycker jag. dock så märks det inte när jag kör mick in o testa så känns det inte som 20 millsek. Nån som har en sådan dära AHA!! det där är problemet får gärna dela medsig. Ha det gott alla Musiker i världen. /Da King
 13. Ja focusrite e mycket för pengarna 🙂
 14. Tjohoo Jag har ett Focusrite Scarlett 18i20 och är grymt nöjd har expanderat det med Bheringer Ultragain pro 8 fungerar klockrent. Focusrite Scarlett 18i20 känns väldigt varmt i Preampsen. //Daking
 15. Tackar för svaren 🙂
×
×
 • Create New...