Jump to content
Annons

psihq

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tycker dem borde spela in en komplett platta och ragga ett kontrakt med en färdig produkt. EDIT: förutsatt att sångaren jobbar på sin sång, äh jag vet inte. https://soundcloud.com/sketching-birds/mirage
  2. Nej absolut inte jag tycker att dem har en schysst ljudbild, hyffsad lyrik men är inte riktigt säker på sången. Jag undrar vad ni tycker, låter det bra? Vad skulle ni gjort annorlunda, negativ kritik är viktig att ta till sig tycker jag som själv sysslar med konst. Jag är förvisso väldigt musikintresserad och lyssnar på mycket musik, nu är det väl så att jag vill mina vänner väl och kunna ge konstruktiv kritik och inte bara något svamligt "ahmen jag tycker ni borde jobba mer på sången", vilket inte låter särskilt seriöst. Eller?
  3. psihq

    Ungt band söker kritik

    Ja egentligen är det inte bandet som söker kritik utan jag gör det lite i smyg åt dem som den lömska vän jag är. Tycker inte mycket för tillfället utan undrar mest vad ni tycker? https://soundcloud.com/sketching-birds/mad-man Ber om ursäkt i förväg för att jag inte inefattar kunskapen om hur jag bifogar spelaren direkt i inlägget. EDIT: det verkar lösa sig per automatik, fint forum!
×
×
  • Skapa ny...