Jump to content
Annons

IsseBisse

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Mm, och bruset skulle jag kunna leva med om det bara var det. Brummet däremot är rätt störande. Har högtalarna kopplade i en jordad grendosa. Dock så är min lägenhet ojordad, men det spelar väl ingen roll så länge dator och allt annat är kopplat till samma grendosa? Kablarna är balanserade (dessa: http://www.thomann.d...kexlr_kabel.htm) och både högtalare och ljudkort har balanserade ut-/ ingångar.
  2. Har varken lysrör eller dimmer hemma, så jag tror inte det. Däremot tror jag det beror på strömen, bruset är nämligen detsamma även om jag kopplar ur signalkablarna.
  3. Jag har nyligen skaffat ett par M-Audio BX8 D2 och ett Presonus Audiobox 22VSL, men jag tycker att det surrar och brusar mer än det borde i dem. Det är dels ett surrande i både diskanten och baselementet, dels ett brusande i diskanterna (som vit brus ungefär). Som jag har förstått kan man förvänta sig visst brus med aktiva högtalare, men det här är klart märkbart när datorn inte spelar ngt ljud även på en meters avstånd. Någon som har tips på vad jag kan göra åt detta?
×
×
  • Skapa ny...