Jump to content
Annons

lallemannen

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej igen, Hittade ännu en inställning. Focusrite audio control panel där man kan välja en buffer lenght från 1-10. Vad ska man ha här då? Såg även att minskade jag den till 1, då kunde jag välja asio i sibelius och då sjönk latency till 6 i sibelius men då blev det något konstigt hackande med pianoljudet samt klickljudet. Några ideer?
  2. Hej! Laddade ner drivar från deras hemsida och installerade. Har även bytt ut windows wavetable midi till coolsoft virtual midi...... Där fanns en inställning som jag inte riktigt vad den gör men satte värdet på noll. Sedan vade jag WASAPI under audio engine med en latency på 11.61 och buffer på 4096. Nu fungerar det helt ok. Man kan fortfarande höra en liten latency men inte mycket. Trodde att man skulle välja asio alternativet men väljer jag det så är latency på 37.96 med en lägsta buffer på 512. Något annat jag kan göra för att få ner latency?
  3. Ljudkortet ser ut såhär, http://www.musikalen.se/images/2i2_16.jpeg?Focusrite%20Scarlett%202i2&osCsid=b6d309aa7a484d02168f0beaad24e3d6 Sedan använder jag en sådan, http://www.spectrabeam.de/images/MIDI-USB-Adapter-Delock-61640.jpg och den usbn går in idatorn direkt ju, inte till ljudkortet.
  4. Hej, Har ett keyboard utan usb men använder en midi-usb kabel som går från keyboard till dator. Sedan det externa ljudkortet är ju med usb och kopplas till datorn. Men det kan det bli latency problem från keyboardet, usb-midi kabeln? Trodde det hade med ljudkortet och datorns kapacitet att göra...? /Lalle
  5. Hej! Har fått problem med mitt nya sibelius 7. Har en ganska bra laptop med windows7, men ljudkortet var dåligt. Så jag köpte ett externt usb ljudkort. Focusrite scarletl 2i2. Installerade det och startade sibelius. Väljer såklart att använda focusrites asio alternativ med låg latency. Men resultatet blir helt sjukt dålig. Jag testar med callibration och får då 250ms. Var är problemet. Använder mig av en synt med traditionella midi in/ut och kopplar en midi till usb kabel in i datorn. Någon som har något tips? Vet inte om detta blev i rätt forumsdel....? Mvh Lalle
×
×
  • Skapa ny...