Jump to content
Annons

Kaffekopp1

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Kaffekopp1

  1. Välkommen!
    Varför vill du spara till illiform glitch 2?
    Mitt tips är att försök lära dig göra de olika effekterna som finns i glitch 2 utan att använda dig av glitch 2.
    Är ditt mål att bli professionell på fl studio 12 producer edition så är en bra start att försöka lära dig efterlikna olika effekter och ljud genom att skruva fram dem själv.

    Lycka till!

  2. Låter som en bra idé!
    Tänk på att sänka melodiljudet och EQ:a bort lite av de höga frekvenserna, sen bör du också sänka hihats, shakers och eventuella cymbaler då de är mycket starkare volymmässigt.

    Försök bygga låten runt sången och inte tvärtom!
    Fortsätt med denna, det kan bli bra!

    • Tack! 1
  3. Det låter inte som att allt är i rätt skala och är lite jobbigt att lyssna på eftersom både white noise men även ackord och melodi inte är ordentligt EQ:ade.
    När ljudet "stryps" som det gör flera gånger i denna slingan, alltså att det låter som det ska vara högre men ljudet istället sänks då har man använt för mycket kompression, du borde se över kompressorn och EQ:a en del i sångbiten.
    Sen låter melodin enformig men fortsätt bara öva!
    Lycka till!🙂

  4. Hegobald: Jag installerade först 32 bitars versionen men när jag skulle lägga in apples drivrutiner till windows så funkade det inte och då bytande jag till 64 bitars, då funkade det bra.

    Fexell: Jag får upp pluggarna i listan men sen kommer denna texten upp "Sorry but this plugin couldn't be found or opened.

    If this plugin has to be registered, please check that you registered it correctly."

×
×
  • Skapa ny...