Jump to content
Annons

Kaffekopp1

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Kön
    Man

Min musik online

Senaste profilbesökare

2 265 profilvisningar
  1. Har du flyttat på sylenth1 filen eller gjort någon ominstallering?
  2. Låter bra, som candybag sa, jag hade också gärna försökt mixa fast helt förutsättningslöst. 🙂
  3. Allt är väldigt överkomprimerat, pianot i refrängen behöver nog stereobreddas lite och kicken behöver sänkas.
  4. Låter bra! Försök kompressa och EQ:a basen lite så att den sticker ut lite mer, i "droppet" så försvinner basen bakom leaden. Skriv om du vill samarbeta någon gång!
  5. Allting låter överkomprimerat och översidechainat, försök fixa det. Det låter som du har någon konstig effekt på sången eller så är sången väldigt dåligt inspelad.
  6. Stutter effekterna kan du göra i typ grossbeat, men delay, reverb och distortion finns i fl studio som pluggar och reverser kan du göra själv genom att sampla ljudet och trycka reverse.
  7. Välkommen! Varför vill du spara till illiform glitch 2? Mitt tips är att försök lära dig göra de olika effekterna som finns i glitch 2 utan att använda dig av glitch 2. Är ditt mål att bli professionell på fl studio 12 producer edition så är en bra start att försöka lära dig efterlikna olika effekter och ljud genom att skruva fram dem själv. Lycka till!
  8. Låter som en bra idé! Tänk på att sänka melodiljudet och EQ:a bort lite av de höga frekvenserna, sen bör du också sänka hihats, shakers och eventuella cymbaler då de är mycket starkare volymmässigt. Försök bygga låten runt sången och inte tvärtom! Fortsätt med denna, det kan bli bra!
  9. Du har väldigt mycket sidechain i hela versen och det blir lite jobbigt att lyssna på. Sen finns det en del mixning att fixa till i refrängen, där är väldigt mycket diskant, kicken måste höjas samt så måste snaren och cymbalerna sänkas. Lycka till!
  10. Det låter inte som att allt är i rätt skala och är lite jobbigt att lyssna på eftersom både white noise men även ackord och melodi inte är ordentligt EQ:ade. När ljudet "stryps" som det gör flera gånger i denna slingan, alltså att det låter som det ska vara högre men ljudet istället sänks då har man använt för mycket kompression, du borde se över kompressorn och EQ:a en del i sångbiten. Sen låter melodin enformig men fortsätt bara öva! Lycka till!🙂
  11. Jag brukar inte lyssna på metal så jag vet inte riktigt hur mixningen ska låta men jag fick för mig att kicken var väldigt hög (i volym) och att gitarr melodin borde höjas för att den "försvann" lite. Annars lät det väldigt bra! 🙂
  12. Jag tycker där är för mycket sidechain på pianot och ljuden fungerar inte riktigt tillsammans, annars låter det som en bra idé. 🙂
  13. Jag har ett par Beyerdynamic dt 990 pro 250 ohm limited edition som jag är nöjd med, de är dock inte så dyra som du tänkt dig men de låter riktigt bra. 🙂
  14. https://soundcloud.com/bottleup
×
×
  • Skapa ny...