Jump to content
Annons

Karl-o

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Karl-o

  1. Känner fan likadant !Har varit utan band i över ett år nu. Har alltid fått förfrågningar och respons på grejer man gjort, men inte nu. Då börjar man rannsaka sig själv å inser att man nog inte är så vass som man tror. Men det är ju ändå ganska kul att spela även om man är "saftblandare" i division 6.

  2. Tack för era svar! Har kollat FB men där har jag inte hittat något. Boomtown har jag dålig koll på,vet att det är någon musik utbildning. Repade i rockhuset för sisådär 15 år sen,det är väl i samma lokaler?

    Ska kanske tillägga att jag är en Dinosaurie på 37 år 🙂 som inte vart i svängen på 10år,så mitt sociala kontaktnät av tillgänliga musiker är näst intill noll!

  3. Hej! Försöker hitta passande hobby band eller musiker i Borlänge/Falun men det verkar inte vara det lättaste i dessa byhålor! Har annonserat lite med en heminspelad slask-låt(gör allt själv sång,bas,gitarr,programerar trummor).Länk: https://soundcloud.com/karl-oskar/freeloader Får ingen respons. Är jag kass??Blir lite trökigt att bara spela själv på kammarn. Kan tänka mig något roligt distans/projekt(om ni inte har för stora ljudkvalitets krav)Kör cubase. Är en rock/hårdrockslåt jag gjort men är bred i min musiksmak så......är öppen för förslag! Vid intresse hojta eller skicka en röksignal.

×
×
  • Skapa ny...