Jump to content
Annons

Karl-o

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Känner fan likadant !Har varit utan band i över ett år nu. Har alltid fått förfrågningar och respons på grejer man gjort, men inte nu. Då börjar man rannsaka sig själv å inser att man nog inte är så vass som man tror. Men det är ju ändå ganska kul att spela även om man är "saftblandare" i division 6.
  2. Ålder är bara siffror enligt mig.Grattis pile63!! Angående röksignaler så funkar dom inte när det regnar;),vilket det gör här idag.
  3. Spelar gärna bas!(försöker iaf)
  4. Tack för era svar! Har kollat FB men där har jag inte hittat något. Boomtown har jag dålig koll på,vet att det är någon musik utbildning. Repade i rockhuset för sisådär 15 år sen,det är väl i samma lokaler? Ska kanske tillägga att jag är en Dinosaurie på 37 år 🙂 som inte vart i svängen på 10år,så mitt sociala kontaktnät av tillgänliga musiker är näst intill noll!
  5. Karl-o

    letar band/sammarbeten?

    Hej! Försöker hitta passande hobby band eller musiker i Borlänge/Falun men det verkar inte vara det lättaste i dessa byhålor! Har annonserat lite med en heminspelad slask-låt(gör allt själv sång,bas,gitarr,programerar trummor).Länk: https://soundcloud.com/karl-oskar/freeloader Får ingen respons. Är jag kass??Blir lite trökigt att bara spela själv på kammarn. Kan tänka mig något roligt distans/projekt(om ni inte har för stora ljudkvalitets krav)Kör cubase. Är en rock/hårdrockslåt jag gjort men är bred i min musiksmak så......är öppen för förslag! Vid intresse hojta eller skicka en röksignal.
×
×
  • Skapa ny...