Jump to content
Annons

robinmolin86

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo, Med tanke på vad man får för 189kr (LE versionen) så är det inte mycket pengar.. Det blev Auria. Tack för alla glada tips! Utan er hade jag säkert blivit mindre nöjd i mitt appval.
  2. Tycker multitrack DAW ser lovande ut i mina syften.. Kostar 75kr jämfört med Aurias 379kr. Har inget stort behov av pluggar. Ett reverb kan ju vara trevligt. Men behöver inte kunna köra en färdig mix i appen. Bara nåt som funkar i demo och övningssyfte..
  3. Erik DP: du sa att Music Studio är mer som garageband med inbyggda instrument etc.. Det har jag inget behov av. Det jag behöver är möjlighet att importera/exportera ljudfiler så smidigt som möjligt och göra pålägg på dem med micken i min ipad. Och kanske köpa en usb-mick i förängningen.
  4. Känns som att valet nu står mellan det (mycket)dyrare Auria och det billigare Music Studio. Någon som har erfarenhet från båda apparna?
  5. Kan man importera Wav-filer som skickas på mailen i garage band(ipad)?
  6. robinmolin86

    Vilken app?

    Hej! Vilken app kan du rekommendera att jag använder på min ipad 3 för demoinspelning? Jag vill kunna öppna ljudfiler från email som min kollega skickar till mig; öppna dem, lägga pålägg på dem från micken på paddan och maila tillbaka filen med de pålägg jag gjort.. Finns någon app till Ipad som klarar detta?
×
×
  • Skapa ny...