Jump to content
Annons

rikardg

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About rikardg

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

2,010 profile views
 1. vet inte hur jag kom fram till det men det löstes när jag började fippla med filerna... "conform to tempo" varav filerna kortades ned .... Tack till alla som ville hjälpa till
 2. när jag ska lyssna på detta projekt så hörs ingenting från dessa tracks. Använder Xpand som instrument men dessa är klickade på Bypass och jag kan inte klicka bort det.. nån som har koll på detta?? Bilder visar....
 3. Känns som att jag varit där och fipplat med detta men jag ska prova igen ordentligt. Stort tack.
 4. Så det går att åtgärda med några klick?
 5. Ja fullt logiskt nu när du "säger det".. kommer upp tll 15 takter när jag räknar hela låten... men varför kan jag inte "se" det.. jag ska ju göra exakt 24 takter musik.
 6. Som du frågar så räknar jag och kommer upp till ca 15 takter... Jag vill ju även se det, det måste ju kunna visas nånstans då uppgiften här är att skapa exakt 24 takter
 7. Han visar eb skärmdump där han lagt upp samma.ljudfil i sin DAW och där är det som sagt 15 takter. Han tror det kan ha att göra med nån inställning på min "time bar" eller nåt liknande..
 8. Hej. Sitter med en uppgift där jag ska göra "24 takter musik". Tror mig ha gjort detta men får bakslag på uppgift där det sägs att jag endast gjort 15 takter musik. Jobbar med Pro Tools First och kan inte förstå hur vi kan få såna olika uppfattningar om hur mycket som gjorts. Jag borde ju se det på "bar/beats" eller är jag helt ute?? Nån som kan hjälpa till med detta?
 9. <<jävligt snyggt måste jag säga.. farligt&nytt.. kanske skippa den Latina delen. (det som knöt för mig). kanske prova med svenskt där... All respeKt.
 10. Titel: A life in a bag Av: rikardg Uppladdad: 04 maj 2014 Kategori: Soul/Funk/R'n'b/Hiphop Skriver normalt inte i denna typ av genre men med nya "leksaker" måste man prova nytt. Inspelat med Pro Tools. Utan sång/rap eller vad som nu saknas.. Inte helt färdig men grunderna till en låt är där. Skriv en vers kanske? Klicka här för att ladda ner filen
 11. 46 downloads

  Skriver normalt inte i denna typ av genre men med nya "leksaker" måste man prova nytt. Inspelat med Pro Tools. Utan sång/rap eller vad som nu saknas.. Inte helt färdig men grunderna till en låt är där. Skriv en vers kanske?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.