Jump to content
Annons

rikardg

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av rikardg

  1. vet inte hur jag kom fram till det men det löstes när jag började fippla med filerna... "conform to tempo" varav filerna kortades ned .... Tack till alla som ville hjälpa till
  2. Känns som att jag varit där och fipplat med detta men jag ska prova igen ordentligt. Stort tack.
  3. Så det går att åtgärda med några klick?
  4. Ja fullt logiskt nu när du "säger det".. kommer upp tll 15 takter när jag räknar hela låten... men varför kan jag inte "se" det.. jag ska ju göra exakt 24 takter musik.
  5. Som du frågar så räknar jag och kommer upp till ca 15 takter...👍 Jag vill ju även se det, det måste ju kunna visas nånstans då uppgiften här är att skapa exakt 24 takter
  6. Han visar eb skärmdump där han lagt upp samma.ljudfil i sin DAW och där är det som sagt 15 takter. Han tror det kan ha att göra med nån inställning på min "time bar" eller nåt liknande..
  7. rikardg

    antal takter musik

    Hej. Sitter med en uppgift där jag ska göra "24 takter musik". Tror mig ha gjort detta men får bakslag på uppgift där det sägs att jag endast gjort 15 takter musik. Jobbar med Pro Tools First och kan inte förstå hur vi kan få såna olika uppfattningar om hur mycket som gjorts. Jag borde ju se det på "bar/beats" eller är jag helt ute?? Nån som kan hjälpa till med detta?
  8. rikardg

    Edit

    nånsin hört Green Day?? 😉
  9. en liten lugnare låt.. kan säkert ändras med rätt prodd, https://soundcloud.com/shannonslament/shannons-lament-stay
×
×
  • Skapa ny...