Jump to content
Annons

RootSoul-PR

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av RootSoul-PR

  1. Bumpar: Dags och ta tag i detta. Beyondlife, förlåt för inget svar, annat tog tyvärr över 🙁 Men jag har lyssnat och det låter bra men har du någon egen producerad färdig låt?
  2. Svara dig på mailet, men iaf så skicka du fel fil, det var ingen ljudfil jag fick utan en Audiocity fil 🙂 Skicka om den så tar vi en till titt 😄
  3. Haha shit, märker att mitt ordval är lite fel. Självklart ska det vara en musiker eller flera 🙂 Men som sagt är sugen på att bli promotad, så en form artist bör du vara 🙂
  4. Har du laddat upp något man kan lyssna på? 🙂
  5. Hej. Jag är en kille på 28 år som är väldigt intresserad av musik och har haft konstant musik i öronen sen barnsben. Lyssnar på det mesta men mesta dels blir det hiphop och reggae. Har länge känt att på något sätt vill jag bli involverad i musikvärlden men kan tyvärr varken sjunga eller spela något instrument. Har dock ett väldigt intresse för film, filma och redigering, så det känns naturligt att pröva på att spela in musikvideos. Min idé och vision för detta projekt är att jag ska starta ett nätverk av unga och duktiga talanger och lyfta fram och promota med hjälp av en musikvideo. Alla musikvideos jag producerar kommer gemensant ligga på en Youtube-kanal och tillsammans hjälper vi varandra att nya människor hittar eran musik. Jag kommer sträva efter att bli Youtube partner för att få betalat per views och att alla kommer få ta del av den kakan. Hoppas också att jag kommer kunna hitta sponsorer för tex kläder till en inspelning. Artister jag eftersöker bör vara bosatta i Göteborg och är inom hiphop eller reggae. Detta är idéen i den råaste form. En skatefilm jag har filmat och klippt, så ni får en liten uppskattning på min förmåga.
  6. Tackar ödmjukast för det varma välkomnandet 🙂
  7. Hej. Jag är person som är väldigt musikintresserad och lyssnar på väldigt mycket blandat men det som spelas mest är hiphop och reggae. Själv kan jag tyvärr inte sjunga eller spela någon instrument. Jag har dock ett intresse för film och tanke slog mig att jag borde börja göra musikvideos. Med hjälp av denna sidan hoppas jag kunna komma i kontakt med personer som vill göra en musikvideo. Kommer koncentera mig på Hip hop och reggaeartister som är belägna i Göteborg. Min vision är att skapa ett produktionsbolag som gör musikvideos åt flera olika artister, som man sedan lägger upp på en gemensam Youtube-kanal. Allt mitt arbete kommer vara ideellt men kommer sträva att för att bli Youtube-partner och att alla ska få ta del av den kakan. Detta är idéen i den råaste form och den kommer utvecklas och förfinas.
×
×
  • Skapa ny...