Jump to content
Annons

gonefishing

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det är väl en billig försäkring antar jag, så jag får köpa mig en sån.
  2. Jo, det var den jag läste. Kom fram till att det kanske räcker med att ha den i caset? Känns overkill att ha en humidor och en luftfuktsmätare i lägenheten, eller kanske inte?
  3. Fick endast fram att det kunde vara en fördel att lägga den i caset, så där ligger den nu 🙂 Vet inte vad man skulle kunna använda för att kontrollera luftfuktigheten?
  4. En annan sak jag upptäckte. Det går ju som ett mönster av "tänder" runt om inuti gitarren. Längst ned vid end-pinen så verkade det saknas en "tand", se bild: Den markerade biten på min gitarr finns inte. Normalt? Den finns inte lös någonstans i gitarren.
  5. Hade ingen sådan spegel tyvärr, men jag fick en bra titt inne i gitarren ändå och det verkar inte finnas några sprickor. Det lösa "föremålet" verkar vara några väldigt små svarta pluppar, ser nästan ut som små kryp. Vad kan det vara? Aldrig hört, har du någon mer info?
  6. Skall testa och se vad jag får fram. Det finns ingen mick på gitarren så en sladd är det inte.
  7. Hej, Jag har precis köpt mig en Martin OOO-15M och är supernöjd med gitarren. Som det brukar vara med Martin så kommer "end-pinen" löst så att man får sätta dit den själv. Dum som jag var så lästa jag inte innan hur jag skulle göra, utan jag "knackade" in den med gitarren mot golvet. Inte jättehårt, men med lite våld eftersom det var omöjligt att få in den annars. Efteråt läste jag att man absolut inte skulle göra detta, utan att man var tvungen att skruva in den försiktigt, annars kan blocket spricka. Just nu hör jag ingen skillnad i ljud och jag ser inte några sprickor (utanpå). Det jag är orolig över är att jag hör "rasslande" ljud när jag vänder på gitarren. Det låter som damm eller något träspån som åker runt. Alltså inga större delar. Det är ju självklart svårt att säga om jag har skadat gitarren eller inte, men vad skulle ni göra? Ta den till en butik så att de får kolla?
×
×
  • Skapa ny...